Skip to content
Upcoming

Vans brengt drie modellen uit in een te gekke Tiger Patchwork colorway!

15 juli 2020 12:06
Vans brengt drie modellen uit in een te gekke Tiger Patchwork colorway!

Vans heeft al heel wat verschillende modellen in verschillende colorways. Voor deze zomer staan er nog releases op ons te wachten, zoals deze drie modellen die een Tiger Patchwork colorway hebben ontvangen. De sneakers hebben een bovenwerk dat bestaat uit veel verschillende soorten prints. Het SK8-HI, Era en het Slip-on model zullen deze colorway ontvangen.

Vans gaat al mee sinds 1966 en heeft sinds die tijd een hoop modellen ontwikkeld en in veel verschillende colorways gereleased. In de aflopen jaren heeft Vans steeds meer gebruik gemaakt van creativiteit. Zo kan je bijvoorbeeld je Vans personaliseren en komen er steeds meer patronen, kleuren en verhalen bij de modellen kijken.

Vans SK8-HI Tiger Patchwork

Dit is misschien wel de meest speciale colorway van de drie verschillende modellen. Natuurlijk heeft de SK8-HI ook de meeste ‘ruimte’ om verschillende patronen terug te laten komen. Zo zien we op de zijkanten van het bovenwerk ook daadwerkelijk de ’tigers’ terugkomen. Hieronder zijn op de binnenkant en de buitenkant van de sneaker verschillende prints gebruikt. De hiel heeft en zwarte basis met witte bloemen erop, terwijl de lacepanels beige zijn met een dambord print en vrolijke figuurtjes. De toebox en de tong van de sneaker hebben een liefelijk blauwe kleur ontvangen.

Vans Slip On Tiger Patchwork

De Slip-On is sowieso een echte musthave voor de zomer, een lekker makkelijke instapper en dan ook nog eens in deze super gave colorway! Ook hier komen dezelfde prints terug als op het SK8-HI model. Zo zien we het dambord en de lichtblauwe print terug komen. En niet te vergeten de tijgers die te zien zijn op de rode basis met witte bloemen. De linker en de rechter schoen zijn totaal anders en juist dit zorgt ervoor dat dit paartje helemaal af is.

Vans Era Tiger Patchwork

De Era Tiger Patchwork is een sneaker die je deze zomer eigenlijk wel in je kast moet hebben! Deze colorway kan je outfit helemaal compleet maken! Ook op dit model zijn de linker en de rechter sneaker niet met elkaar te vergelijken. Er komen een hoop prints en kleuren voorbij. En dat allemaal op één paartje!

Images by: Vans

Release

Een exacte releasedatum voor deze drie modellen hebben wij nog niet, maar wij verwachten dat deze in juli gereleased zullen worden. De patchwork modellen zullen bij Vans gereleased worden. Tot die tijd kan je natuurlijk de sneakers hierboven bewonderen. Ook kan je een kijkje in de releasekalender nemen, en wie weet vind je daar wel een paartje waarmee jij je schoenencollectie uit kan breiden! Om op de hoogte te blijven van de laatste updates en nieuwtjes kan je ons volgen op social media!