Skip to content
Newsfeed

Vans belicht de kracht van skateboarden in nieuwe samenwerking met Tony Hawk

22 juni 2021 14:37
Vans belicht de kracht van skateboarden in nieuwe samenwerking met Tony Hawk

Vans doneert tot 200 duizend dollar aan de Tides Foundation ter ondersteuning van Skateistan, om jongeren over de hele wereld te helpen de kracht van skateboarden te ervaren

Ter viering van Go Skateboarding Day kondigt Vans met trots een nieuwe samenwerking aan met Skateistan. De bekroonde internationale non-profitorganisatie motiveert jongeren door middel van skateboarden en onderwijs in Afghanistan, Cambodja en Zuid-Afrika. Skateistan focust op groepen die vaak worden uitgesloten van sport- en onderwijsmogelijkheden, met name meisjes, kinderen met een handicap en kinderen met een laag inkomen. Met steun van hun wereldwijde netwerk, The Goodpush Alliance, ondersteunt de non-profit de groei en ontwikkeling van de skateboardgemeenschap over de hele wereld, waarbij de unieke cultuur van skateboarders en hun creatieve zelfexpressie worden gevierd.

Met deze campagne herinnert Vans hun fans eraan dat skateboarden niet zou zijn waar het nu is zonder de kracht van gemeenschap. In een nieuwe videocampagne genaamd: “Where It Starts” gaan Vans en Skateistan in op wat skateboarden zo speciaal maakt: de straten, skateparken, zwembaden in de achtertuin en gemeenschappen die skateboarden vanaf de grond hebben opgebouwd. Fans zullen horen van de meest getalenteerde skateboardsterren, waaronder skateboardlegende, Vans-atleet en Skateistan-bestuurslid, Tony Hawk, Vans-skaters Lizzie Armanto en Pedro Barros, en Skateistan-ambassadeur Yann Horowitz.

Nu tot en met september doneert Vans 10 dollar van elk paar Vans Custom Skate Classics dat van 21 juni tot 30 augustus op Vans.eu/Customs is gekocht – tot 200 duizend dollar – aan Tides Foundation ter ondersteuning van Skateistan. Consumenten kunnen hun eigen unieke paar Vans Skate Classics maken en daarmee teruggeven aan een ongelooflijk goed doel ter ere van Go Skateboarding Day.

Houd onze Twitterpagina in de gaten voor meer sneakernieuws. Download daarnaast ook onze app en mis nooit meer een nieuwe release.

Vans
Vans