Skip to content
Upcoming

Vang jij deze nieuwe END. x Saucony Grid 8500 ‘Lobster’ sneakers?

7 mei 2018 16:23
Vang jij deze nieuwe END. x Saucony Grid 8500 ‘Lobster’ sneakers?

END.’s voedselgerelateerde samenwerkingen gaat door, want na hun recente Asics ‘Wasabi’ sneakers hebben ze samengewerkt met Saucony voor een op kreeften geïnspireerde END. x Saucony Grid 8500 ‘Lobster’. Ga jij hierbij voor de vangst?

Een hulde aan de delicatesse

Het is een hulde aan een ware delicatesse in Massachusetts (waar Saucony gebaseerd is). Deze luxe Grid 8500 is voorzien van een op kreeften geïnspireerde bovenwerk, met een mudguard bedekt met premium suede en leer die knikt naar de delicate maar stevige schaal van de schaaldier. Die schoen heeft leren inlegzolen met een kreeft-klauwafdruk die de aquatische look van de schoen afmaken. Ook de verpakking omsluit de schoenen in een visnet en een doos met kreeftprint, zodat de drager het paar kreeften echt “vangt”.

Deze speciale END. x Saucony Grid 8500 ‘Lobster’ zal op END. 11 mei releasen voor €149, met een online raffle. Als je jezelf inschrijft is het dus niet zeker dat je dit paar kan coppen. In een raffle wordt er geloot wie er mag kopen. Maar wil jij kans maken, klik dan hier om naar de raffle pagina te gaan. Meedoen aan de raffle kan tot en met 10 mei. Scroll verder om meer foto’s te bekijken.