Skip to content
Brand

Valentine’s Day Deal bij Snipes: CLIQUE leden krijgen 20% korting op bijna alles

13 februari 2024 09:35
Valentine’s Day Deal bij Snipes: CLIQUE leden krijgen 20% korting op bijna alles

Goed nieuws voor alle Snipes CLIQUE leden en degenen die dat willen worden! Het Snipes CLIQUE member programma biedt al haar leden 20% korting op bijna alles in de Valentine’s Day Deal. Deze promotie loopt van 10 februari 2024 om 00:00 tot Valentijnsdag op 14 februari 2024 om 23:59. Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van de korting is jezelf te registreren als CLIQUE member (als je dat nog niet bent). Je hebt geen code nodig, de korting wordt automatisch toegepast voor alle leden die zijn aangemeld.

Naast het feit dat je als Snipes-lid nu 20% korting krijgt tijdens de Valentijnsdeal, kun je ook COINS verzamelen die je later kunt inwisselen voor kortingen. Daarnaast kun je ook meedoen aan de coolste wedstrijden en early access krijgen tot verschillende promoties. Dus waar wacht je nog op?

Meld je hier aan als je nog geen lid bent van Snipes CLIQUE!

Ontdek je favoriete schoenen, accessoires en kleding op de website van Snipes! Als lid krijg je maar liefst 20% korting op bijna alles tot en met Valentijnsdag op 14 februari 2024, waaronder items als de New Balance 550, Air Max 1 en Air Force of de adidas Forum Low. Ook producten van merken als Karl Kani, PUMA, Champion en nog veel meer.

Kijk voor meer sneaker- en streetwearuitverkopen in onze Sale Guide!