Skip to content
Newsfeed

Valentijnsdag cadeau-ideeën voor sneaker liefhebbers

13 februari 2023 10:45
Valentijnsdag cadeau-ideeën voor sneaker liefhebbers

De dag van de liefde komt steeds dichterbij! Op 14 februari 2023 is het weer Valentijnsdag en dit blijft niet onopgemerkt in de sneakerwereld. Veel merken, denk aan Nike, adidas en PUMA, brengen rond Valentijnsdag unieke sneaker- en kledingcollecties uit. Daarnaast komen veel winkels zoals Solebox, Snipes, Foot Locker en meerdere shops met cadeau- en outfitideeën voor 14 februari 2023.

Of je nu je geliefde een cadeau wilt geven, jezelf wilt verwennen of een unieke outfit zoekt voor de dag van de liefde, in dit Valentijnsdag overzicht met cadeau-ideeën, sale acties en inspiratie tips helpt je om de beste styles voor Valentijnsdag 2023 te vinden.

Valentijnsdag cadeau-ideeën en collecties

Daarnaast zijn er ook veel en sales rond Valentijnsdag met de beste sneakers en streetwear items. Om ervoor te zorgen dat je niet alles uit het oog verliest, hebben we een overzicht van de populairste Valentijnsdag acties bij elkaar gezocht.

Valentijn sales rond sneakers en streetwear

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste sales en acties, dus kom zeker terug voor de laatste nieuwtjes! Verscheidene sales beginnen vlak voor of op Valentijnsdag op 14 februari 2023.

PUMA biedt 20% korting op alles met enkele uitzonderingen. De actie loopt van 6 februari tot en met 14 februari 2023. Alles wat je nodig hebt is de code: LOVE in het winkelwagentje.

ONYGO biedt je 20% korting op de beste items van 9 februari tot en met dinsdag 14 februari 2023. Je kunt zien welke artikelen deel uitmaken van de promotie door op de onderstaande button te klikken.

Footshop biedt momenteel 20% extra korting op reeds afgeprijsde artikelen. Voor deze sale heb je geen code nodig en is de korting al toegepast op de sale artikelen. Klik op de button voor een overzicht van alle sale items.

Snipes biedt van 10 februari tot en met 14 februari 2023 20% korting op bijna alles! Klik op de button om alle artikelen te zien die deel uitmaken van de promotie.

Natuurlijk heeft ook Nike goede deals voor ons: Koop twee producten in de Nike Valentijns actie en krijg 25% korting! De actie is alleen geldig op full-price modellen en alleen voor Nike leden. Je kunt je geld besparen vanaf 13 februari 2023 om 09:00 uur tot 20 februari 2023.

De andere sale acties zullen spoedig volgen! Houd ook onze release kalender in de gaten voor alle sneaker releases rond Valentijnsdag.