Skip to content
Upcoming

UPDATE: Tyler, The Creator’s nieuwste Golf Le Fleur collectie!

18 mei 2018 11:36
UPDATE: Tyler, The Creator’s nieuwste Golf Le Fleur collectie!

UPDATE: De kleurrijke collectie van Tyler, The Creator x Converse blijft zich maar uitbreiden en heeft sinds kort een officiële releasedatum: 31 mei 2018. Dit is misschien wel de meest kleurrijke collectie van Tyler en Converse tot nu toe. De collectie bestaat uit een 4 sneakers met de colorways purple/green, red/light blue, pink/orange, en light blue-pink. Bij de collectie is het klassieke Converse One Star model gebruikt. De sneakers zijn allemaal voorzien van het Golf Le Fleur logo met witte stiksels. De zool heeft eenvoudige witte kleur en als details zitten er zwarte bloemen op de onderkant. Op de zijkant van de sneaker zitten bloemen wat ook een herkenbaar Golf Le Fleur detail is.

De sneakers zijn vanaf 31 mei beschikbaar bij de website van Converse. De schoenen zullen rond de 100 euro gaan kosten. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie of eventuele updates. Meer zien van Converse? Klik dan hier.


Tyler, The Creator’s samenwerking met Converse is misschien wel een van de meest spannende samenwerking ooit. Tyler is een Amerikaanse rapper en producer. Hij is vooral bekend als de leider en medeoprichter van de hiphop collectief Odd Future.

Het ontwerp wat op de All Star sneaker zit, is vol met verschillende kleuren en een bloemen design. De Golf Le Fleur One Star sneaker krijgt een zomer-make over! De sneaker komt in vier nieuwe colorways in gedurfde tinten. De colorways zijn ”Purple”, ”Molten”, ”Plum” en ”Candy”. Het retro model is heel kleurrijk en de musthave van dit seizoen!

De sneakers hebben het typische Tyler, The Creator design, daarmee worden de bloemen op de zijkant van de sneaker bedoeld. De onderkant van de sneaker beschikt over een zwart/wit bloemen print.

De sneakers worden op 31 mei gereleased. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie of eventuele updates! Klik hier als je de huidige collectie van de Golf Le Fleur Converse wilt bekijken!


Tyler, The Creator x Golf Le Fleur