Skip to content
Upcoming

UPDATE: Travis Scott x Air Force 1 ‘Sail’ heeft nu een releaseadatum

18 juli 2018 11:39
UPDATE: Travis Scott x Air Force 1 ‘Sail’ heeft nu een releaseadatum

Op 5 december vorig jaar bracht Travis Scott zijn aanpasbare Air Force 1-sneaker uit, als onderdeel van Nike’s feestelijke AF100-collectie ter ere van de 35e verjaardag van het iconische silhouet. De sneaker die je kan customizen is werd erg populair en heeft tegenwoordig een verkoopprijs van bijna $700.

Sindsdien heeft Travis Scott ook samengewerkt met het Jordan Brand voor een ongelooflijk succesvolle release van zijn Travis Scott x Air Jordan 4. Nu volgt Nike zijn originele Travis Scott x Nike Air Force 1 op met nog een nieuwe colorway van het silhouet. De schoenen zijn bijna identiek aan de AF1 versie van afgelopen november, maar deze keer zal het model een “Sail” bovenwerk hebben in plaats van de eerder uitgekomen witte basis. De rest van de details lijken ook op de eerder uitgekomen versie zoals de verwisselbare Swoosh en de patches boven op de veters. Ook de grill-inspired lace tag maakt zijn terugkeer naast het omgedraaide Nike Air logo op de hielen.

Dit paar wordt verwacht op 10 augustus. De prijs zal hetzelfde blijven als de vorige Air Force 1. Houd onze blogs in de gaten voor meer updates en check de releasekalender voor meer sneakerreleases!


Travis Scott x Air Force 1 ‘Sail’

Releasedatum: 10 augustus
Prijs: €150,-
Colorway: Sail/Gum Light Brown/Sail
Stylecode: AQ4211-101