Skip to content
Upcoming

UPDATE: ‘South Beach’ pack

19 maart 2018 12:12
UPDATE: ‘South Beach’ pack

Eerder deze week onthulde Nike plannen om de kleurrijke ‘South Beach’ Air Max 97 te releasen. Met een mix van ‘Pink Blast’ en ‘Kenetic Green’ liet de schoen een gestreept bovenwerk zien met de gebruikelijke Air Max 97 details.

Nu brengt Nike de beroemde Miami-geïnspireerde look naar de opvolger van de AM97. Namelijk de Nike Air Max 98. De Nike Air Max 98 verscheen voor het eerst in 1998. De Air Max 98 is geïnspireerd op de Air Max 97. Dit valt terug te zien aan de vloeiende lijnen, het bovenwerk met een mix van leer, synthetisch materiaal en textiel en de Air Max unit die over de volledige lengte nog steeds de basis vormt. Wel zijn de vloeiende lijnen iets extremer gemaakt wat ertoe leidt dat deze Air Max 98 weer een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de Air Max geschiedenis. Anders dan de eerder genoemde Air Max 97, heeft dit paar een grijze basis met marine accenten en de gebruikelijke Miami Vice-achtige roze en groene details.

De Nike Air Max 98 ‘South Beach’ wordt verwacht op 1 april 2018. Zeker is die releasedatum nog niet. Wil je daar wel zeker van zijn houd dan onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Max 98 “South Beach”

Verwachte prijs: €195
Colorway: Pure Platinum/Obsidian/Kinetic Green
Stylecode: 640744-005​
Storelist: Klik hier >>