Skip to content
Upcoming

UPDATE | Nu verkrijgbaar: De Nike ‘Corduroy’ collectie

17 mei 2018 11:31
UPDATE | Nu verkrijgbaar: De Nike ‘Corduroy’ collectie

UPDATE donderdag 17 meiIn de tijd dat dit blog gepost werd, was er nog niks bekend over een releasedatum. Daarom schrijven we nu een update omdat dit ‘Corduroy’ pack vanaf nu (17 mei) verkrijgbaar is. Als jij er nog steeds mee zit dat jij een dikke L had tijdens de Sean Wotherspoon is dit misschien een goede vervanger! Onderaan dit blog kan je zien waar je sneakers van dit pack kan shoppen. 


Dankzij de hype van de langverwachte Nike Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon, zal Nike dit voorjaar de klassieke stof toevoegen aan meer van zijn tijdloze silhouetten. Het corduroy ontwerp zal worden toegepast op de Air Max 97, Air Max 95 en de Air Force 1. Deze nieuwe colorway voegt meer flair toe aan de sneakers met een kleuren samenstelling van wit, rood geel en blauw. Deze frisse kleuren sluiten perfect aan bij het komende (hopelijk) warme voorjaar. Alle drie de modellen hebben witte zolen. De Air Max 97 heeft rode details in de Airbubbel en het 95 model heeft gele details.

Corduroy is normaal gesproken geen materiaal dat wordt aangetroffen bij het design van een sneaker. De textuur en het gewicht zijn meestal meer geschikt op een vintage jas of een broek. Maar door de enorme populariteit van Sean Wotherspoon’s in corduroy geklede Air Max 97/1, wist Nike dat ze konden gaan profiteren van deze potentiële nieuwe trend. Met deze collectie herovert het nieuwe corduroy design de favoriete silhouetten van fans met felle kleuren en het luxe materiaal. Corduroy is toegepast op zowel de buitenkant van elke sneaker als op de binnenbekleding. Dit zou de drager nog meer comfort moeten bieden dan normaal. Voor de echte fans van Air Max doet de colorway denken aan de speciale editie-uitgave uit 2006. Bekijk de collectie hieronder en houd voor updates en releasedata onze releasekalender in de gaten!


Nike WMNS Blazer Low ‘Corduroy’

Prijs: €100,-
Colorway: Sail/Arctic Pink/Racer Blue
Stylecode: AQ4140-101
Storelist: klik hier >>


Nike WMNS Air Max 95 SE ‘Corduroy’

Prijs: €170,-
Colorway: Sail/Arctic Pink/Racer Blue
Stylecode: AQ4138-101
Storelist: klik hier >>

Image by: Solecollector

Nike WMNS Air Max 97 SE ‘Corduroy’

Prijs: €190,-
Colorway: Sail/Arctic Pink/Racer Blue
Stylecode: AQ4137-101
Storelist: klik hier >>


Nike WMNS Air Force 1 Low ‘Corduroy’

Prijs: €110,-
Colorway: Sail/Arctic Pink/Racer Blue
Stylecode: AQ4139-101
Storelist: klik hier >>