Skip to content
Upcoming

UPDATE | Nu verkrijgbaar: Het Nike ‘All White Rainbow’ pack

17 mei 2018 12:52
UPDATE | Nu verkrijgbaar: Het Nike ‘All White Rainbow’ pack

UPDATE: Nadat de Nike Air Max 95 “Rainbow” bekend is gemaakt hebben we goed nieuws voor jullie! Het  ”Rainbow” pack zoals velen hem noemen heet officieel het ”All White” pack. De ”All White” colorway zal ook op de Air Max 97 en Air Force 1 verschijnen! Dat er van deze mooie kleurrijke colorway een pack is verschenen hadden we niet durven dromen…

De Nike Air Force 1 is een tijdloze sneaker die nooit uit de mode zal gaan. Op de Air Force 1 zijn veel verschillende kleurrijke colorways uitgebracht zoals, ”Easter” en ”Sail”. Dit keer zal het klassieke paar witte sneakers met behulp van multi-kleuren worden vormgegeven. De gehele sneaker is wit en gemaakt van leer. De ”Air” tag is subtiel geplaatst op de achterkant van de tussenzool. De schoen beschikt over opvallende multi-kleur stiksels dat kan worden gezien op verschillende kanten van de sneakers.

De Nike Air Max 97 blijft een van Nike’s populairste modellen, en dat is grotendeels te wijten aan de introductie van nieuwe colorways zoals de ”Rainbow”. Deze 97 heeft een witte colorway. De sneaker beschikt over strepen op de zijkant van de sneaker, de strepen zijn in verschillende kleuren van de regenboog.


Nike Air Max 97 ”All White”

Prijs: €160,-
Colorway: Tea Berry/Bordeaux/Tea Berry/Metallic Silver
Stylecode: AQ4137-100
Shoplink: Klik hier>>

Nike Air Force 1 Lo ”All White”

Prijs: €110,-
Colorway: White/White-white
Stylecode: AQ4139-100
Shoplink: Klik hier>>


Nike komt met een nieuwe colorway van de Air Max 97! De sneaker is exclusief voor vrouwen verkrijgbaar. De sneaker is van all-white leer. Het bovenwerk is van mesh. De randen van de panelen worden versierd met een regenboog patroon dat varieert van licht rood tot blauw. Het bijzondere aan dit ontwerp is dat alleen de binnenste lagen van de panelen zijn bedekt in een kleur. De sneaker beschikt over subtiele kleuren. De kleuren zijn rood, blauw, roze en neon geel. De rode kleur wordt ook gebruikt bij de swoosh die op de hiel is te vinden. De swoosh is ook zichtbaar op de tong en inlegzool.

Soort gelijke kleuren zijn gebruikt bij het ”Panache” pack. Het enige verschil was dat de heldere kleuren bij die sneakers gebruikt werd op verschillende panelen.

De officiële releasedatum is nog niet bekend maar wij verwachten dat de sneaker in mei gereleased gaan worden. Houd goed onze releasekalender in de gaten voor meer informatie.


Nike Air Max 95 

Prijs: €170,-
Colorway: White/White-white
Stylecode: AQ4138-100
Shoplink: Klik hier>>