Skip to content
Upcoming

UPDATE: Nike Air VaporMax 95 ‘Neon’

9 augustus 2018 09:43
UPDATE: Nike Air VaporMax 95 ‘Neon’

De winnaar van de Nike Vote Forward contest van 2017, Sean Wotherspoon, heeft een nieuw Air Max model gelekt! Namelijk de Nike Air VaporMax 95 in een Neon gekleurde OG colorway.

Nadat Sean Wotherspoon een bezoekje had gepleegd aan het Nike World Headquarters poste hij direct een foto op Instagram om Nike te bedanken. Wat opviel aan deze foto is dat er een Air Max model werd getoond die nog nooit gezien was, namelijk de Nike Air VaporMax 95.

Dat Nike het afgelopen jaar de Hybrid smaak weer te pakken heeft gekregen zien we alleen al aan het succes van de air Max 1/97 SW. Deze nieuwe hybrid, een mix tussen de Air Max 95 en het nieuwe Nike Air VaporMax model wordt uitgevoerd in de klassieke Air Max 95 colorway. De colorway bestaat uit een mix van neon kleuren met grijze tinten. Door het vervangen van de klassieke Air Max 95 midsole door de nieuwe, innovatieve, Air VaporMax zool krijg je een unieke mix met een ultiem comfort.

**UPDATE** Er is inmiddels een releasedatum bekend. Op 16 augustus om 09:00 uur wordt dit nieuwe hybride model gereleased! Houdt de releasekalender goed in de gaten voor de laatste updates.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air VaporMax 95 ‘Neon’
Releasedatum: 16-08-2018 om 09:00 uur
Prijs: €225,-
Colorway: Black/Volt-Medium Ash-Dark Pewter-Dusk Granite
Stylecode: AJ7292-001
Bekijk hier de volledige Storelist >>