Skip to content
Upcoming

UPDATE: Nike Air Max 1/90 ‘OG Red’ hybride release info

28 mei 2018 11:52
UPDATE: Nike Air Max 1/90 ‘OG Red’ hybride release info

UPDATE Aanstaande vrijdag, 28 mei 2018, is het zover. De release van de perfecte combo tussen de Air Max 1 en de Air Max 90. Deze komt in een OG kleur, de rode. Lees hier meer over de release! 

We zagen eerder al uitgelekte foto’s van de Nike Air Max 1/90 ‘OG Red’ hybride. Maar vannacht zijn de officiële Nike productshots verschenen van het hybride model. De sneaker is een combinatie van twee modellen, namelijk: De Nike Air Max 1 upper (bovenste gedeelte) en de herkenbare Nike Air Max 90 zool. Vandaar dat dit dus hybride wordt genoemd.

Wat direct opvalt en verschilt met de Nike Air Max 1 OG is dat er dit keer gebruik is gemaakt van leer voor de mudgaurd, toebox en Swoosh. Geen mesh of suede voor deze nieuwe uitvoering. In principe is deze Nike Air Max 1/90 Hybride uitvoering niet iets nieuws, want sinds 1993 had Nike een aantal van deze hybrids uitgebracht. Maar nu, ongeveer 28 jaar later, komt er dus een OG uitvoering van dit model aan.

Een exacte releasedatum is nog niet bevestigd, maar er zijn geruchten dat het al wel eens volgende week op zaterdag 28 april kan gaan gebeuren. Echter houden wij een slag om de arm en wachten we nog even vrolijk af. Tot die tijd kunnen we kwijlen op de foto’s die we tot nu toe hebben.


Nike Air Max 1/90 ‘OG Red’ Hybride
Releasedatum: 28 april 2018 (nog niet bevestigd)
Prijs: €140,-
Color: White/Naturel Grey/Black/University Red
Stylecode: AJ7695-100
Storelist: Klik hier >>