Skip to content
Upcoming

UPDATE: Nike Air Force 1 ’07 PRM “Just Do It”

20 juni 2018 11:44
UPDATE: Nike Air Force 1 ’07 PRM “Just Do It”

Update, 20 juni 2018 – In dit blog zagen we eerder alleen de oranje versie. Maar nu zijn er zijn foto’s bij gekomen van twee nieuwe, witte colorways van de Nike Air Force 1 ’07 PRM ‘Just Do It’.

De eerste van de twee witte paren heeft veters met het Just Do It logo en twee verschillende kleuren Swooshes met dezelfde print. Het logo op de tong is heel kleurrijk en bevat aztec print. Op de details wordt gebruik gemaakt van groen, oranje, geel en rood. Ook hangt er een tag/sleutelhanger aan. Het design is precies hetzelfde als de oranje, alleen is de upper wit.

Het tweede paar heeft dezelfde Swoosh als de rechterschoen van het paar dat je hierboven ziet. Die heeft dus alleen een zwart witte Just Do It print op de gehele Swoosh. Verder is de schoen helemaal wit met zwarte details. Voor beide paren is helaas nog geen releasedatum bekend. Houd onze blogs en de releasekalender in de gaten voor meer info hierover.


30 jaar geleden werd de iconische quote “Just Do It” door Nike gebruikt. Tegenwoordig is de korte zin zo herkenbaar dat sportgigant Nike direct in connectie wordt gebracht met de quote. Om de 30e verjaardag van deze quote te vieren brengt Nike verschillende modellen (Air Force 1, Air Max 1 en de Air Max 95) uit die voorzien zijn van de “Just Do It Make-Over”. Aanschouw de Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange “Just Do It”.

Deze colorway bestaat uit de meest herkenbare oranjekleur die Nike door de jaren heen op ontelbare verschillende schoenendozen gebruikt heeft. Naast de oranjekleur zijn ook retro patches, swooshes en “Just Do It” branding over de gehele sneaker te vinden. We hebben nog geen vaste releasedatum voor de pack maar het ziet er naar uit dat hij tijdens de herfst uit zal komen.

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange “Just Do It”

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Color: TBA
Stylecode: 905345-800
Storelist: >> Klik Hier <<