Skip to content
Upcoming

adidas Deerupt release info 22 maart

21 maart 2018 14:24
adidas Deerupt release info 22 maart

Vorige week werd het nieuwste model van adidas onthult, de Deerupt. Het compleet afwijkende model van alle andere adidas Originals modellen, zal 22 maart om 00.00 uur gereleased worden. Hoewel het nieuwe silhouet van adidas Originals doet denken aan Tennis HU en de NMD_R1, heeft het geen van de vertrouwde elementen als eerdere adidas Originals modellen. Maar dat zal ons nauwelijks verbazen, want geen enkel ander merk drijft nieuwe technologieën en innovaties zo aan en probeert altijd nieuwe dingen uit zoals adidas dat doet.

  

Back to the 80s

Wat leuk is aan dit model, is dat adidas in zijn archieven is gedoken om met oude informatie iets compleet nieuws te doen. De moderne sneaker is gebaseerd op oude technieken van de Marathon Trainer uit begin jaren ’80. Eén van de oppvallendste kenmerken van deze hardloopschoen was het zogenaamde Dellinger-web aan de zijkant van de zool. Dit zorgde ervoor dat de energie zich tijdens het rennen goed verdeelde over de gehelde zool, plus het zag er ook nog eens tof uit. adidas heeft deze sneaker gebruikt als inspiratiebron, met name het Dellinger-web aan de zijkant van de zool. Met deze inspiratiebron heeft adidas een geheel nieuwe schoen ontworpen: de Deerupt.

Het web is bij de nieuwste sneaker niet alleen bij de zool gebleven, maar heeft zich uitgebreid tot over de gehele schoen. De Deerupt is in eerste plaats ontworpen als modeschoen, maar het nieuwe web heeft wel degelijk een functie. De zool is een verbetering van de Marathon Trainer zool, waarbij de verbeterde onderkant is gebaseerd op die van de adidas NMD R1.

Het meest opvallende aan de Deerupt is uiteraard het web, wat een Grid genoemd wordt, dat zich uitspant over de gehele sneaker. Zool en bovenwerk lijken zo een geheel te vormen. Het Grid zorgt voor een soepele schoen, maar zit ook stevig om je voet als een sok voor extra ondersteuning.

Get ready, want vannacht (22 maart om 00.00 uur) worden de 6 colorways van de Deerupt gereleased! Ze zijn bij veel verschillende shops verkrijgbaar, bekijk ze allemaal hier! Voor de foto’s van alle colorways, meer informatie en de shoplink, scroll gauw verder naar beneden.

Deerupt ‘Solar Bird Red’

Prijs: €99,95
Colorway: Solar Red/Solar Red/Bluebird
Stylecode: CQ2624
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Solar Bird Black’

Prijs: €99,95
Colorway: Core Black/Core Black/Ftwr White
Stylecode: CQ2626
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Solar Bird White’

Prijs: €99,95
Colorway: Ftwr White/Ftwr White/Ftwr White
Stylecode: CQ2625
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Berry Pink’

Prijs: €99,95
Colorway: Chalk Pink/Chalk Pink/Bold Orange
Stylecode: CQ2910
Shoplink: klik hier >>


Deerupt ‘Berry Black’

Prijs: €99,95
Colorway: Core Black/Core Black/Chalk Pink
Stylecode: CQ2909
Shoplink: klik hier >>


Deerupt “Core Black”

Prijs: €99,95
Colorway: Core Black/Easy Green/Ftwr White
Stylecode: B28076
Shoplink: klik hier >>