Skip to content
Upcoming

UPDATE: de Nike Air Max Deluxe komt terug in een OG colorway

5 juli 2018 20:16
UPDATE: de Nike Air Max Deluxe komt terug in een OG colorway

Update 5 juli 2018Nadat het gerucht ging van de Air Max Deluxe als een Skepta-samenwerking en nadat er meerdere wildgekleurde retro-variaties waren onthuld, is de datum bijna aangebroken. Nike’s Air Max Deluxe zal donderdag 12 juli 2018 releasen.  Het gaat het om de OG colorway “Photo Blue”. Waar die verkrijgbaar zal zijn is nog niet duidelijk. Houd daarvoor de releasekalender in de gaten. 

Een andere Air Max-klassieker uit de late jaren 90 keert terug: de Air Max Deluxe (1999). Hoewel deze niet standaard wordt beschouwd als onderdeel van de Air Max legendes, is het Deluxe-model een cult-hit geworden onder Air Max fans dankzij het flitsende ontwerp. En nu komt die terug in een OG colorway.

Het gebruikt de Air Max 97 zool, maar introduceerde een neopreen getailleerd bovenwerk met dikke vezels geweven voor structuur. De Air Max Deluxe heeft een golvende print op de upper van wit, zwart en blauw. De Air Unit in de zool is oranje samen met de mini Swoosh op de voorvoet en een streep langs de hiel. De veters zijn grijs en matchen met de heel tab.

Je kunt zeker nog meer OG’s en nieuwe stijlen van de Deluxe verwachten, maar voorlopig kun je verwachten dat deze originele colorway op 12 juli gereleased zal worden. Houd voor een officiële releasedatum de releasekalender in de gaten.


Nike Air Max Deluxe OG

Releasedatum: 12 juli 2018 om 09:00 uur
Verwachte prijs: €140,-
Colorway: Photo Blue/Wolf Grey-Orange Peel-Black
Stylecode: AJ7831-401
Storelist: Klik hier >>