Skip to content
Upcoming

Update: De Dragon Ball Z x adidas collectie komt eraan

1 augustus 2018 16:43
Update: De Dragon Ball Z x adidas collectie komt eraan

De Goku VS Frieza sneakers releasen als eerste van de Dragon Ball Z x adidas colectie, ze releasen in augustus. Het gevecht tussen Goku en Frieza is misschien wel een van de meest iconische anime gevechten ooit.

Het is een lange tijd wachten geweest sinds de bekendmaking van de adidas X Dragon Ball Z. Maar de officiële adidas foto’s zijn nu bekend gemaakt en het is bekend dat de sneakers in augustus uit gaan komen.

Goku is vertaald op de adidas ZX500 RM. Zijn herkenbare uiterlijk en outfit zijn duidelijk weergegeven op de sneaker. De sneaker is gemaakt van suède, mesh en canvas. De upper komt in de oranje kleur van zijn outfit. De drie strepen op de zijkant komen in de blauwe kleur die Goku altijd onder zijn oranje pak heeft. Het toffe is dat deze zijn gerafeld zodat het een ‘versleten’ uiterlijk krijgt. Goku’s vervoermiddel, het vliegende wolkje Nimbus, staat aan de binnenkant van de mudguard gestikt.

De adidas Yung-1 is het perfecte silhouet voor Frieza met zijn futuristische uiterlijk. Frieza is herkenbaar aan zijn wit met paarse uiterlijk en dit is goed te zien op de sneaker. De sneaker bestaat ui leer, mesh en suede. Op voorkant van de sneaker zitten donkere en lichtpaarse kleuren. De Yung-1 heeft een multicolorway outsole van wit en paars.

Beide sneakers komen met een Dragon Ball Z inlegzool. We kunnen niet wachten op de release. Houd voor de precieze releasedatum Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


adidas ZX500 RM ‘Son Goku’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht €140,-
Colorway: T.B.A.
Stylecode: D97046


adidas Yung-1 ‘Frieza’

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: Verwacht €140,-
Colorway: T.B.A.
Stylecode: D97048