Skip to content
Upcoming

Update: adidas Yeezy Boost 700 ‘Analog’

9 april 2019 13:37
Update: adidas Yeezy Boost 700 ‘Analog’

In december 2018 kregen wij de eerste look van deze parel. Een paar maanden later zijn er betere beelden van deze sneaker en nu hebben we on-foot foto’s van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Analog’!

Een paar maanden geleden (december 2018) kwam de adidas Yeezy Boost 700 ‘Salt’ uit en de nieuwe adidas Yeezy Boost 700 ‘Analog’ lijkt daar erg veel op. Echter zijn er wel duidelijke verschillen. Waar de ‘Salt’ over beige suede overlays beschikt, heeft de ‘Analog’ juist een frisse, zomerse look door het gebruik van lichtere grijze kleur van suede overlays.

De toe box en hiel zijn gemaakt in zacht grijs suede. De tong van de sneaker is wit net zoals de veters. De midsole heeft een combinatie van wit en crème en geeft zo een frisse look aan de sneaker. Dat maakt de ‘Analog’ dé sneaker voor de zomer.

De Yeezy Boost 700 ‘Analog’ zal gaan releasen op 27 april via adidas.nl en andere adidas retailers. Neem hieronder een kijkje voor de officiële afbeeldingen van de ‘Analog’ en klik hier voor de vorige blog van deze zomerse sneaker!

Wil jij geen een release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 'Analog'

EG7596 · Prijs vanaf €357,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 70 'Analog'
adidas Yeezy Boost 70 'Analog'
adidas Yeezy Boost 70 'Analog'
adidas Yeezy Boost 70 'Analog'
Images by Yankeekicks