Skip to content
Where to Cop

UPDATE: 15 juni komt de Nike Air Max 1 “Jewel”

7 juni 2017 09:21
UPDATE: 15 juni komt de Nike Air Max 1 “Jewel”

Zelfs in onze meest wilde dromen kwam deze release nog geen eens voor. Met dit nieuws overtreft Nike wederom wéér onze verwachtingen. Het is duidelijk dat 2017 volledig in het teken staan van de Air Max. De Air Max 1 heeft hier al een grote rol in gehad, zoals de enorm succesvolle Pinnacle series en Air Max Day. Dat Nike het hier niet bij laat wordt duidelijk met deze ontiegelijk lekkere Jewel release, een release die al 2 jaar als gerucht rond gaat en nu werkelijkheid wordt.

Begin dit jaar zagen we al de terugkomst van de Jewel op de Air Force 1 Low en Mid. Voor de zomer van 2017 is de Air Max 1 Jewel aan de beurt. De Air Max 1 Jewel is een echte klassieker. Zo zagen we de originele Jewel colorway voor het eerst in 1996. Sinds de introductie van de Jewel Air Max 1 was hij direct een hit en erg gewild onder sneaker verzamelaars. De eerste colorway die uitgebracht gaat worden zal één van de eerste Jewel colorways zijn, White/University Red.

Als we inzoomen op de sneaker zelf zien we een hele cleane witte, lederen, upper. Deze upper is voorzien van een rood merk detail op de tongue. De swoosh is in een university rode kleur, net zoals de AIR unit. Om de sneaker volledig af te maken is de outsole gemaakt van een translucent materiaal, hierdoor wordt de big swoosh aan de onderkant zichtbaar. Deze big swoosh is kenmerkend voor de Jewel series.

*UPDATE*
De Nike Air Max 1 Jewel in White/University Red en White/Black zal op donderdag 15 juni 2017 om 09:00 uur gereleased worden via Nike.com en de geselecteerde Nike retailers.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.