Skip to content
Where to Cop

UPCOMING: Size? x adidas Originals ‘Acid House’ pack

23 augustus 2018 16:07
UPCOMING: Size? x adidas Originals ‘Acid House’ pack

Sneakerstore Size? is een collab aangegaan met adidas Originals voor een exclusieve uitgave van het ‘Acid House’ pack. Het gehele pack is een knipoog naar het subgenre van housemuziek dat stamt uit halverwege de jaren tachtig en bovendien hulde brengt aan het bepalende beeld van de Acid House-cultuur, het smileygezicht. De pack zal bestaan uit twee silhouetten, namelijk de adidas Yung-1 en de adidas Falcon.

Als één van de eerste hebben wij al een paartje van de Size? x adidas Yung-1 in handen gekregen. Het eerste wat natuurlijk opvalt is de knalgele colorway die het merendeel van de sneaker bekleedt. Met zwarte accenten wordt er een mooi contrast gecreëerd. De Yung-1 is verder opgebouwd uit suede, nubuck en mesh aan de bovenkant, die vervolgens op een Torsion-middenzool staat. De bekende Three-Stripe branding van adidas is aan de zijkant aanwezig terwijl het adidas Originals logo zich op de tong bevind. De shape van de Yung-1 is dezelfde als die we kennen uit de jaren 90, evenals een smiley-afdruk op de inlegzolen.

Zoals gezegd bestaat de pack uit twee modellen er dropt er naast de Yung-1 ook de adidas Falcon ‘Acid House’. Deze is minder opvallend en erg minimalistisch opgebouwd. De Size? x adidas Originals ‘Acid House’ pack zal op vrijdag 24 augustus om 09:00 uur gereleased gaan worden.


Size? x adidas Originals Yung-1 ‘Acid House’

Releasedatum: 24 augustus 2018 om 09:00 uur
Prijs: +/- 120 euro
Colorway: Acid Yellow/ House Black
Stylecode: F35151
Shop de Size? x adidas Originals Yung-1 hier >>

Size? x adidas Originals 'Acid House' pack

Size? x adidas Originals 'Acid House' pack

Size? x adidas Originals 'Acid House' pack

Size? x adidas Originals 'Acid House' pack
Images by Sneakerjagers