Skip to content
Upcoming

Upcoming: Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Mini Swooshes’

14 oktober 2020 13:59
Upcoming: Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Mini Swooshes’

Nike geeft de OG basketball klassieker, de Air Force 1 Low, een nieuwe twist. Diverse onderdelen van de sneaker hebben een update ontvangen waardoor het immens populaire model een nieuwe frisse look krijgt.

De Nike Air Force 1 was in 1982 de eerste basketbalschoen met Nike Air in de zool. Dit was revolutionair in die tijd en het zorgde ervoor dat de Air Force 1 snel naam maakte over de hele wereld. Tegenwoordig blijft de Air Force 1 trouw aan zijn roots met dezelfde air demping die de sneakergeschiedenis op z’n kop zette.

Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Mini Swooshes’ | CT1990-100

De nieuwe Nike Air Force 1 ’07 LX beschikt over witte upper met gestikte overlays van leer. Dit geeft de sneaker de klassieke stijl die we kennen van de AF1. De blauwe accenten op de tong en hiel geven de Air force 1 een frisse look. Daarnaast geeft Nike een nieuwe twist aan de AF1 door kleine metalen mini Swooshes aan de sneaker te bevestigen. De illustratie op de inlegzool en de badge op de hak illusteren volgens Nike de kracht van vrouwen en de band die vrouwen vormen door samen te sporten.

De Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Mini Swooshes’ staat gepland voor donderdag 15 oktober om 09:00 uur. Op dezelfde dag dropt ook de Air Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’. Ook deze sneaker beschikt over dezelfde illustraties die we ook op deze Air Force 1 zien. Voor meer info check je de Sneakerjager Releasekalender.

Nike Air Force 1 '07 LX 'Mini Swooshes'

CT1990-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders