Skip to content
Upcoming

Upcoming: De Nike Air Force 1 Skeleton ‘Starfish’

18 oktober 2020 09:27
Upcoming: De Nike Air Force 1 Skeleton ‘Starfish’

We gaan alweer richting het eind van oktober en Halloween komt steeds dichterbij. Elk jaar brengt Nike een Halloween gerelateerde sneakers uit. Dit jaar is dat o.a. de Nike Air Force 1 Low ‘Skeleton’, in een colorway die precies op het thema aansluit.

De Air Force 1 is ongekend populair en kent dan ook verschillende samenwerkingen en vele colorways. Voorgaande jaren rond Halloween kwam Nike ook met een speciale release maar dan in het zwart en wit. Opnieuw wordt de Air Force 1 ‘Skeleton’ gereleased maar dan in een oranje colorway. Lees snel verder voor alle release informatie!

Nike Air Force 1 Skeleton ‘Starfish’ | CU8067-800

Met de Nike Air Force 1 Skeleton ‘Starfish’ ben jij klaar voor Halloween. De oranje kleur is op het gehele bovenwerk van de sneaker te zien, inclusief de veters en de swoosh. Net zoals bij de voorgaande Halloween releases, is ook op de ‘Starfish’ colorway de zwarte X-Ray voet te zien aan beide zijkanten van de sneaker. Deze X-ray is ook nog eens te zien op de insole van de sneaker. De witte zool lijkt deels transparant te zijn en dit maakt de sneaker helemaal compleet.

Release

Op woensdag 28 oktober is het zo ver, dan kan jij de Nike Air Force 1 Skeleton ‘Starfish’ scoren bij Nike. Aan dit paartje sneakers hangt een prijskaartje van €130,-. Tot dat de sneaker gedropt wordt, kan je hieronder de Air Force 1 Skeleton ‘Starfish’ checken. Houd ons in de gaten op social media en bekijk de releasekalender om op de hoogte te blijven van alle releases, inclusief deze!

Nike Air Force 1 Skeleton 'Starfish'

CU8067-800 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders