Skip to content
Newsfeed

Up-close beelden van de Social Status x Nike Mac Attack ‘Iron Ore’

3 juli 2023 11:11
Up-close beelden van de Social Status x Nike Mac Attack ‘Iron Ore’

Nadat de eerste beelden van de Nike Mac Attack in samenwerking met Social Status verschenen eind maart 2023, zien we nu gedetailleerde foto’s van de opkomende sneaker. De ‘Iron Ore’ colorway heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

Het Nike Mac Attack silhouet keert terug in 2023. De sneaker werd recent getoond in een campagne met oud-tennisser John McEnroe, voor wie het silhouet ontworpen was in 1984, en rapper Travis Scott. Het streetwear merk Social Status komt met een eigen colorway van het silhouet; de ‘Iron Ore’.

Social Status is geen onbekende bij Nike en heeft in het verleden al eerder samengewerkt met het merk. Na het releasen van verschillende silhouetten, waaronder de Dunk Low, Air Max Penny 1 en de Air Jordan 6, komt Social Status nu met de Mac Attack ‘Iron Ore’.

De Social Status x Nike Mac Attack ‘Iron Ore’ heeft een clean colorway. Het bovenwerk is van mesh en is gebroken wit van kleur. Op de neus is een suède mudguard geplaatst en ook op de hiel zijn suède overlays te zien. De Swoosh op het middenpaneel heeft een zilveren kleur, evenals de kraag.

De Nike Mac Attack ‘Iron Ore’ heeft tear-away details. De Swoosh en het zilveren leer op de kraag kan weggetrokken worden en verschijnt er een lichtroze kleur. Op de tong staat het Social Status logo. De sneaker komt met een vergeelde middenzool.

De Social Status x Nike Mac Attack ‘Iron Ore’ heeft nog geen officiële releasedatum. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates en bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder.

Social Status x Nike Mac Attack Iron Ore
Social Status x Nike Mac Attack Iron Ore
Social Status x Nike Mac Attack Iron Ore
Social Status x Nike Mac Attack Iron Ore