Skip to content
Upcoming

Unisex Converse x paria /FARZANEH Pro Leather X2

28 november 2020 20:33
Unisex Converse x paria /FARZANEH Pro Leather X2

Neutrale kleuren en paisley printjes op een stoere en luxe sneaker. Converse x paria werken samen en brengen de Converse x paria /FARZANEH Pro Leather X2 Mid uit. De ontwerper uit Londen vindt de sneaker een perfecte combinatie van sport met een moderne look. Ook beschikt de schoen over reflective details.

Farzaneh is een modeontwerpster uit Londen. Ze heeft Iraanse ouders en is opgegroeid op het platteland van Yorkshire. Vaak verwijst ze naar dit erfgoed in haar collecties, die vaak worden geproduceerd met plantaardige kleurstoffen en traditioneel handgemaakt Iraans textiel. Het merk paria /FARZANEH maakt grote indruk op de fashion wereld en springt er altijd uit tijdens de fashion week. Farzaneh werkt dit keer samen met Converse en weet een perfecte combinatie te maken van een sportieve stijl met een luxe moderne look. De release is erg exclusief.

Converse x paria /FARZANEH Pro Leather X2 | 170592c

De sneaker-boot heeft een creme kleur. De stoere, dikke zool zorgt voor grip en stevigheid. Ook deze zool heeft de neutrale creme kleur. Het bovenwerk heeft een rustige, maar stoere uitstraling. Aan de zijkant zien we een deel met een paisley printje. Naast deze print zien we ook de reflective details. Het reflective effect is namelijk te zien op de zijkant van de sneaker, op het Converse logo, de hiel en rond de branding op de tong. De tong is gemaakt met netstof en heeft een dubbele lip. Op de ene is ‘paria /FARZANEH’ gedrukt, hierboven op de tweede staat Converse. Bekijk de sneakers en zijn details op de afbeeldingen onder aan deze blogpost!

De Converse x paria /FARZANEH pro Leather X2 is een exclusive release. De sneaker is maar één keer per klant te kopen via Converse. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor nieuwtjes, release reminders en sneaker content!

Converse x paria /FARZANEH
Converse x paria /FARZANEH