Skip to content
Upcoming

De UNION x Air Jordan 4 krijgt een Europese release

25 september 2020 16:22
De UNION x Air Jordan 4 krijgt  een Europese release

Bijna één maand geleden kwam de Union x Air Jordan 4 uit in een Off-Noir en crème colorway. De sneaker kwam samen met de kleding alleen uit op de Union Jordan site en was het dus erg moeilijk om de sneaker te krijgen. Er is nu goed nieuws, want er zijn al enkele raffles open voor de Off-Noir colorway en hebben we dus weer een kans om onze handen te krijgen op dit mooie paartje.

UNION is opgericht om een plek te creëren waar je kan laten zien wat voor kunsten je hebt in onader andere muziek, kunst en mode, maar ook als een brug naar unieke items uit verschillende delen van de wereld. UNION opende haar eerste deuren in New York City in 1989. De deuren van UNION LA opende twee jaar later, nadat één van de eigenaren verhuisden naar het westen. De winkel opende met dezelfde principes als de winkel in NYC, alleen omarmde UNION LA de creativiteit van frisse ontwerpers in de stad en zette de winkel een zoektocht uit naar mooie en coole items uit landen zoals Japan en de UK.

UNION x Air Jordan 4 ‘Off Noir’ | DC9533-011

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt in een combinatie van vintage geïnspireerde materialen zoals suède en mesh, die bijna allemaal een Off Noir kleur hebben gekregen. Het gebied rondom de enkel heeft een blauwe kleur gekregen net zoals de sockliner. De tong van de sneaker is dubbel gevouwen, dit komt, omdat Chriss Gibbs, oprichter van UNION, dit vroeger altijd bij zijn Air Jordan 4’s deed, om net iets anders te zijn bij de rest. Vind jij dit niks, dan kan je altijd gemakkelijk de stiksels los snijden, waardoor de tong weer back to normal is. De sneaker wordt afgerond door een beige mid- en outsole.

Enkele winkels, zoals Oqium, hebben al raffles lopen voor de UNION x Air Jordan 4 ‘Off-Noir’. De UNION x Air Jordan 4 ‘Off Noir’ komt uit op woensdag 30 oktober bij onder andere Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Union X Air Jordan 4 'Off Noir'

DC9533-001 · Prijs vanaf €474,-

Naar alle aanbieders
Images by Oqium