Skip to content
Upcoming

De UNDERCOVER x Nike React Presto’s komen dinsdag 28 januari 2020 uit

27 januari 2020 17:00
De UNDERCOVER x Nike React Presto’s komen dinsdag 28 januari 2020 uit

Vorige week werd bekend gemaakt dat UNDERCOVER en Nike opnieuw hun handen ineen hebben geslagen. Samen hebben zij een opvallende, gewaagde UNDERCOVER x Nike React Presto neergezet.

Dit is niet de eerste keer dat UNDERCOVER en Nike samenwerken. In 2019 verschenen er meerdere sneakers. Zo zagen we verschillende colorways verschijnen op het Daybreak model, maar ook op de Air Max 720. UNDERCOVER werkte niet alleen met Nike samen, maar ook met bijvoorbeeld het luxury merk Valentino.

UNDERCOVER x Nike React Presto | Details

In totaal zullen er drie colorways verschijnen, namelijk een zwarte, een witte en een paarse colorway. De zwarte en de witte colorway zullen volledig verwerkt zijn en de benoemde kleuren. De paarse make-over beschikt ook nog over enkele zwarte details. Dit keer is er gebruik gemaakt van lederen en synthetische materialen zodat de sneaker sterker is dan ooit tevoren. Ook zijn de zolen en de eyestays nog grover geworden wat zorgt voor meer comfort en grip. Over de veters, midsole, outsole en overlays zijn spikkels te vinden. Dit zorgt voor een soort ruimte-achtig effect.

Morgen is het alweer dinsdag 28 januari 2020 en dat betekend dat de UNDERCOVER x Nike React Presto’s dan zullen uitkomen. Aan de sneakers zal een prijskaartje van €180,- hangen. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van alle drie de colorways.


UNDERCOVER x Nike React Presto 'Black'

CU3459-001 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER
UNDERCOVER x Nike React

UNDERCOVER x Nike React Presto 'White'

CU3459-100 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike React

UNDERCOVER x Nike React Presto 'Purple'

CU3459-200 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike React
Images by Nike