Skip to content
Newsfeed

UNDERCOVER x Nike komen met Moc Flow ‘Cow Print’

7 februari 2023 20:00
UNDERCOVER x Nike komen met Moc Flow ‘Cow Print’

Jun Takahashi’s UNDERCOVER komt nogmaals samen met Nike om de Moc Flow ‘Cow Print’ colorway uit te brengen. Dit volgt na het succes van de debuut colorway ‘Light Bone’. De tweede sneaker heeft nog geen release datum gekregen maar wordt verwacht om ergens in 2023 uit te komen.

2023 staat voor Nike x UNDERCOVER volledig in het thema van de Moc Flow. Deze sneaker komt nu uit in een ontwerp met vervormde koeienprint. De gebruikelijke UNDERCOVER motieven, ‘CHAOS AND BALANCE’ omhullen de hiel in ‘University Red’.

Vervolgens komt de bovenkant van de sneaker. in een bruine basis van textiel gepaard met beige koeienvlekken. Zoals bij de voorganger van deze sneaker zijn de zool en de hiel in het ‘Crème’.

Hoewel er nog geen duidelijke release datum is van de UNDERCOVER x Nike Moc Flow ‘Cow Print’, het wordt verwacht dat de sneaker in de komende maanden van 2023 uit zal komen. De sneaker zal verkocht worden via de Nike SNKRS app voor €150.

Om de release van de ‘Cow Print’ en andere sneakers in de gaten te houden kan je met de linker knop hieronder naar onze release kalender navigeren. Daarnaast kan je ook op de knop rechts drukken om al het laatste nieuws van de sneaker community te ontdekken.

Nike x UNDERCOVER
Nike Cow Print
Nike Cow print sole
Nike Cow Print Hiel
Nike Cow Print zool
doos