Skip to content
Upcoming

UNDERCOVER en Nike brengen twee colorways uit voor de Nike Dunk High

11 februari 2021 14:57
UNDERCOVER en Nike brengen twee colorways uit voor de Nike Dunk High

UNDERCOVER en Nike zijn weer terug met een te gekke release. De laatste release die we van de twee zagen was in januari 2020, al meer dan één jaar geleden dus! Voor de opkomende release brengen UNDERCOVER en Nike twee colorways uit voor de Nike Dunk High.

UNDERCOVER

UNDERCOVER is opgericht door niemand minder dan Jun Takahasi. Takahasi richtte UNDERCOVER op toen hij nog studeerde aan het Bunka Fashion College in Tokio. Al snel had hij een connectie met icoon Nigo van A Bathing Ape en opende Takahasi zijn eerste store in 1993, waar al zijn talent te zien was. Jun Takahasi staat vooral bekend om zijn streetwear stijlen gecombineerd met punk.

UNDERCOVER x Nike Dunk High

De Nike Dunk High komt in een ‘White’ en ‘Black’ colorway. Het bovenwerk bij beide colorways is volledig gemaakt van leer. Wat deze sneaker anders maakt dan anders is de tekst op de hiel van de sneaker. Op de linker schoen staat “CHOAS” en op de rechter schoen “GLEICHGEWICHT”, wat evenwicht betekend. Rondom de enkel is ook nog tekst te vinden, hierop staat “NEUES LEBER” en “NEUER LÄRM”. Tot slot zit er onder het bovenwerk een gespikkelde midsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de UNDERCOVER Nike Dunk High. Houd daarom dagelijks onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Benieuwd naar opkomende UNDERCOVER releases? Op zaterdag 20 februari komen er drie colorways uit voor de Nike Overbreak SP. Check hieronder de afbeeldingen.


UNDERCOVER Nike Dunk High
UNDERCOVER Nike Dunk High
UNDERCOVER Nike Dunk High