Skip to content
Upcoming

UNDERCOVER geeft een geheel eigen draai aan de Nike React Presto

23 januari 2020 13:00
UNDERCOVER geeft een geheel eigen draai aan de Nike React Presto

UNDERCOVER is een bedrijf dat al ontzettend veel samenwerkingen heeft gekend. Niet alleen Nike heeft de eer gehad om met dit bedrijf samen te werken. Bedrijven zoals Converse hebben dit ook al mogen doen. Ditmaal is Nike weer aan de beurt en ze hebben gekozen voor het Nike React Presto model. Ze hebben dit keer ook nog een aantal nieuwe details toegevoegd aan de sneaker dus dat beloofd wat!

UNDERCOVER x Nike React Presto | Closer look

Ze gaan samen drie colorways uitbrengen. Een zwarte, een witte en een paars kleurige. De zwarte en de witte colorway zijn geheel bedekt met de kleur en de paarse colorway beschikt nog over zwarte details. Doormiddel van lederen en synthetische materialen te gebruiken hebben ze er voor weten te zorgen dat de upper nog steviger is dan voorheen. Daarnaast zijn de outsole, de midsole en de eyestays wat grover geworden. Dit zorgt voor meer comfort en grip. Bij de paarse colorway is dit het gedeelte dat zwart gekleurd is. Bovenop deze delen zijn spikkels aangebracht die voor een soort ruimte-achtig effect zorgen. Al met al zijn de sneaker ontzettend uniek en zien ze er heel strak uit.

28 januari 2020 zullen alle drie de colorways als warme broodjes over de toonbank vliegen. Er zal een prijskaartje aan komen te hangen van rond de €180,-. Houd ten slotte onze releasekalender goed in de gaten zodat je geen enkel release en actuele nieuwtjes mist.


UNDERCOVER x Nike React Presto 'Black'

CU3459-001 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER
UNDERCOVER
UNDERCOVER

UNDERCOVER x Nike React Presto 'White'

CU3459-100 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER
UNDERCOVER
UNDERCOVER

UNDERCOVER x Nike React Presto 'Purple'

CU3459-200 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER
UNDERCOVER
UNDERCOVER
Images by: Nike

The Turnover