Skip to content
Upcoming

UNDEFEATED x Nike brengen een mini Air Max 90

24 maart 2020 12:49
UNDEFEATED x Nike brengen een mini Air Max 90

Het was al bekend dat er een samenwerking bezig was tussen Undefeated x Nike. Maar wat we niet hadden verwacht, was dat er ook een sneaker zou komen voor de allerkleinste. Ja, het is waar! Nike en UNDEFEATED hebben de Air Max 90 “White & Yellow” nu ook voor de kleinste maten, die al verkrijgbaar zijn vanaf maat 17!

Undefeated x Nike collab

In de samenwerking van de twee merken, hebben ze maar liefst acht verschillende colorways gedropt op de Air Max 90. En dat is niet heel gek als je bedenkt dat het 90’s model nu al dertig jaar lang onder ons is. Een behoorlijke tijd dus. De details van het te gekke sneakertje zijn niet te missen, ze zijn geel ingekleurd. De opvallende rand midden op de upper is ook voorzien van deze kleurrijke details. Ook de heeltab is aangepast, het Air Max logo die wij gewend zijn is vervangen door het UNDEFEATED logo. De sneakers waren een tijd geleden ook gedropt voor de volwassenen, die kwamen 30 december 2019 al uit. Naast deze ‘White/Yellow’ variant, dropte er ook een blauwe colorway bij die voorzien is van een zwarte basis. Zou het misschien nog kunnen dat de zwarte met blauwe details ook binnenkort zal droppen voor de kleine?

Release info

De Undefeated x Nike sneakertjes voor baby’s zijn nu verkrijgbaar voor 75,- en vanaf maat 17, super mini dus! Neem snel een kijkje of jouw gewilde maat er nog tussen zit, ze gaan hard dus wees er snel bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en ook voor die van je kleine? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor alle informatie die je nodig hebt. Hieronder vind je nog wat toffe foto’s van het super stoere en tegelijkertijd lieve sneaker paar.

Nike x Undefeated Air Max 90

CQ4615-101 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike