Upcoming

UNDEFEATED x Converse Chuck 70 is terug

17 februari 2021 18:15
UNDEFEATED x Converse Chuck 70 is terug

UNDEFEATED en Converse slaan opnieuw hun handen ineen. De twee hebben al meerdere samenwerkingen achter de rug. Dit keer gaan we twee nieuwe colorways zien droppen van de UNDEFEATED x Converse Chuck 70. We verwachten een zwarte en een creme kleurige canvas sneaker, met nieuwe details van UNDEFEATED.

UNDEFEATED opende zijn deuren voor het eerst in 2002. De authentieke sneakerwinkel en het kledingmerk hebben al vele samenwerkingen achter de rug. Zo hadden ze al eerder een samenwerking met Converse, maar dropten ze ook sneakers met adidas en Nike, waar onder andere de Air Max 97 voor is gebruikt. Ook verwachten we dit jaar een Nike Dunk in samenwerking met UNDEFEATED.

Release jaar: 2017
Release jaar: 2010

UNDEFEATED x Converse ‘FUNDAMENTALS’

De twee nieuwe UNDEFEATED x Converse sneakers komen in een pack genaamd ‘FUNDAMENTALS’. De Converse Chuck 70 is erg rustig gehouden en heeft maar wat kleine aanpassingen gekregen van UNDEFEATED.

Een zwart en creme getint bovenwerk is gemaakt van canvas, zoals we dit gewend zijn. De veters en zool doen ook mee met het bovenwerk. Ook het Converse All Star logo heeft de zwarte en creme tint gekregen. Op de zool zien we blauwe details, waar onder andere het UNDEFEATED logo te zien is.

UNDEFEATED x Converse

Zoals de naam van het pack al zegt, is de sneaker erg rustig gehouden en zijn ze dicht bij de basis gebleven. Terwijl we het ronde logo van Converse wel herkennen, is deze dit keer weg gelaten. Ook op de tong zien we geen branding. Wel staat er over de achterkant ‘Converse’ geborduurd in het canvas. De kleuren van het logo op de hiel moeten we dit keer ook missen.

Beide colorways van de UNDEFEATED x Converse Chuck 70 droppen om vrijdag 19 februari 2021, bij UNDEFEATED. Meer foto’s van de toffe paartjes zie je onderaan dit blog! Houd de sneaker releasekalender in de gaten, om nooit een release te missen. Lees de Sneakerjagers blogs voor leuke nieuwtjes en sneaker stories.

UNDEFEATED x Converse
UNDEFEATED x Converse
UNDEFEATED x Converse

The Turnover