Skip to content
Upcoming

Unboxing: Nike Air Max 720 “Sunset”

19 februari 2019 16:15
Unboxing: Nike Air Max 720 “Sunset”

Er staat weer een nieuwe unboxing video online. Dit keer de nieuwe Air Max 720 in een “Sunset” colorway. Check hieronder de video.

Eerder hebben we ook al de “Northern Lights Day” colorway unboxed. Check hier de video van die sneaker.

Nike Air Max 720 “Sunset”

De Nike Air Max 720 is een model waarmee op dit moment veel wordt geëxperimenteerd met verschillende colorways omdat het model erg gewild is. Eén van deze nieuwe colorways is de “Sunset”. De Nike Air Max 720 “Sunset” is een kleurrijke sneaker. Door de kleuren paars en roze in elkaar over te laten lopen, wordt er een zonsondergang nagebootst. Deze kleurovergang vind je zowel op de upper van de sneaker als in de Air Max unit. Verder zijn er verschillende zwarte details te vinden, namelijk op beide zijkanten van de sneaker, op de heel en op de tongue. De midsole heeft dezelfde kleur zwart en bevat de Swoosh. Uiteindelijk is er nog een zwarte mini Swoosh te zien op de toe-box en een Witte Swoosh op de pull-tab.

Wil jij comfortabel je drukke dag doorkomen met deze vette sneakers? Zet dan vooral donderdag 21 februari in je agenda en check de releasekalender! Op die dag worden ze namelijk gereleased voor een prijs rond de €190,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 'Sunset'

AR9293-500 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Images by: Sneakerjagers