Skip to content
Upcoming

Unboxing: De Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Wheat Gold’

1 november 2018 15:55
Unboxing: De Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Wheat Gold’

Een release waar veel sneakerliefhebbers naar uitkijken is de Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole. Aankomend weekend was de planning dat beide colorways (‘Dark Obsidian’ en de ‘Wheat Gold’) zouden droppen, echter krijgen we de informatie door dat de release is uitgesteld naar donderdag 13 december 2018. Ja, je leest het goed, 13 DECEMBER! En dan te bedenken dat ze vorige week nog bij OFFSPRING gereleased zijn. (Wellicht dat er nog een paar paartjes op voorraad zijn, Klik hier >>>)

De Nike Air Max 1 Premium komt dus in twee colorways te weten: De ‘Wheat Gold’ en de ‘Dark Obsidian’. Beide sneakers hebben een Swoosh en tong label van zachte badstof en corduroy overlays op de middenvoet. Bij de ‘Wheat Gold’ colorway is de Swoosh in “Rust Pink’ uitgevoerd en de corduroy overlays in een contrasterende ‘Total Orange’. Bij de Nike Air Max 1 ‘Dark Obsidian’ is de Swoosh in een prachtige ‘Cobalt Tint’ uitgevoerd en de corduroy overlays in ‘Canvas Olive’. Beide sneaker staan op een crème kleurige midzool met een Crepe Sole aan de onderkant.

Benieuwd naar de Nike Air Max 1 “Wheat Gold” Crepe Sole? Check de unboxing video hieronder.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole ‘Wheat Gold’

Releasedatum: 13 december 2018 om 09:00 uur
Prijs: €150,-
Colorway: Wheat Gold/Rust Pink/Baroque Brown
Stylecode: CD7861-700
Storelist: Bekijk hier de volledige Storelist >>

Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole

Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole

Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole

Nike Air Max 1 Premium Crepe Sole