Skip to content
Upcoming

Unboxing: Aleali May x Air Jordan 6

15 maart 2019 16:52
Unboxing: Aleali May x Air Jordan 6

Het is even geleden maar er staat weer een unboxing online. Dit keer van de prachtige Aleali May x Air Jordan 6. Check de video hieronder!

De samenwerking tussen Aleali May en Jordan Brand zal doorgezet worden met een Air Jordan 6. Eerder kwamen er al twee Air Jordan 1 colorways uit met de social influencer. Nu hebben ze dus samengewerkt aan een Aleali May x Air Jordan 6.

Aleali May is een blogger en heeft een groot aantal volgens op Instagram. Daarnaast is ze model en imago adviseur van sterren als Kanye West en Kendrick Lamar. Jordan Brand wil met deze samenwerking het aanbod van exclusieve Jordans voor vrouwen vergroten. Eerder mocht Aleali May al haar creativiteit los laten op een Air Jordan 1. Dit zorgde voor een erg opvallende maar ook zeker erg mooie sneaker. Vooral het nep bont op de tong was de eyecatcher van de Air Jordan 1.

De Air Jordan 6 komt in een heerlijke ‘Rust Pink’ en ‘Bright Crimson’ kleurenschema. Het bovenwerk heeft een wat lichtere kleur roze. Bovenop de midsole zitten rood/roze accenten. De midsole zelf is doorschijnend zoals we gewend zijn van de Air Jordan 6. Op de outsole, onder de sneakers, is een groot Jumpman logo te vinden in dezelfde kleur als de details bovenop de midsole.

Helaas is de Air Jordan 6 al uitverkocht bij alle winkels. Mocht je ze toch nog willen hebben? Check dan StockX of Klekt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Aleali May x Air Jordan 6 'Rust Pink'

CI0550-600 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders
Aleali May x Air Jordan 6
Aleali May x Air Jordan 6
Aleali May x Air Jordan 6
Aleali May x Air Jordan 6
Jordan 6
Images By End Clothing