Skip to content
Upcoming

Uitgelicht: De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

30 augustus 2020 16:00
Uitgelicht: De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

Het duurt nog even tot de officiële release, maar wij van Sneakerjagers hebben hem al binnen: De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’. Speciaal voor deze heerlijke sneaker hebben we de bonen gemaald, filters uitgevouwen en de koffie gezet. Dit is onze eerste kijk op de Air Jordan 1 ‘Dark Mocha’.

Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ | 555088-105

De ‘Dark Mocha’ colorway van deze Air Jordan 1 komt helemaal tot zijn recht in deze omgeving vol met koffie. Vooral als we kijken naar de ‘Dark Mocha’ overlay rond de enkel van de sneakers. Dit deel van de sneaker is gemaakt van nubuck en zorgt voor de balans tussen de lederen materialen op het bovenwerk. De eerste zwarte details van de sneaker zien we dan ook op deze overlay bij de enkel. Daar staat natuurlijk, zoals bij alle Jordan 1 OG High colorways, het Jordan Wings logo. Wanneer we verder naar de branding op de sneaker kijken zien we de Nike Air branding op de tong. Het label is zwart gekleurd met daarom ‘Nike Air’ in een ‘Sail’ kleur. De Swoosh is ook zwart gekleurd.

Air Jordan 1 'Dark Mocha'

Net als de Nike Air branding op de tong zijn alle underlays gekleurd in ‘Sail’. Dit lijkt op wit maar heeft een crèmeige touch. De tong en het tweede paar veters zijn ook ‘Sail gekleurd. De overlays, op het nubuck na, zijn zwart gekleurd en passen perfect bij de ‘Sail’ underlays. Ditzelfde geld voor de zwarte veters.

Dit prachtige bovenwerk van leer en nubuck staat op een ‘Sail’ midsole. Deze midsole staat weer op een klassieke zwarte outsole. Bij elkaar past deze zool perfect bij het bovenwerk.

Release

Deze ‘Dark Mocha’ colorway van de Air Jordan 1 OG High zal hoogstwaarschijnlijk releasen op 31 oktober 2020 bij Nike.com en verschillende retailers. Het duurt nog even tot de release en daarom adviseren wij van Sneakerjagers om, onder het genot van een kopje koffie, te genieten van onze foto’s.

Share de foto’s met je vrienden en wij zijn benieuwd wat jullie van deze colorway vinden. Houd onze Release Kalender in de gaten voor de laatste updates van releases en geen release meer te missen.

Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'

555088-105 · Prijs vanaf €321,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers