Skip to content
Upcoming

Tyler, The Creator laat nieuwe GOLF le FLEUR * zien

23 juni 2019 10:00
Tyler, The Creator laat nieuwe GOLF le FLEUR * zien

Na de release van de ‘Quilted Velvet’ Pack heeft Tyler, The Creator ons een first look gegeven van de opkomende GOLF le FLEUR * sneaker. Tyler released samen met Converse een Converse One Star. Ook heeft Converse nu officiële foto’s naar buiten gebracht. Deze foto’s zijn onderaan het blog te bezichtigen.

Tyler, The Creator is een Amerikaanse Rapper, Producer en oprichter van de Hip-Hop groep Odd Future. In 2011 richtte Tyler zijn eigen platenlabel op genaamd Odd Future Records. Hetzelfde jaar ontstond ook het merk Golf Wang, opgericht door Tyler. Het merk werd bekend door zijn kleurrijke kleding.

De details

De upper van de sneaker komt in een lederen all white colorway. De iconische bloem van GOLF bevind zich weer op de zijkant van het bovenwerk. De sneaker doet eer aan de pride month en dat is te zien aan de chunky regenboog midsole en regenboog GOLF le FLEUR logo op de tong.

De sneaker komt uit op 28 juni via Converse. Het is nog niet bekend hoeveel de sneaker gaat kosten. Check hieronder de afbeelding van de sneaker. Houdt ook dagelijks onze Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneaker nieuws.


GOLF le FLEUR *

View this post on Instagram

JUNE 28TH

A post shared by GOLF WANG (@golfwang) on

GOLF le FLEUR *
GOLF le FLEUR *
GOLF le FLEUR *
GOLF le FLEUR *
Images by converse