Skip to content
Upcoming

Tyler, the Creator gaat nieuwe samenwerking aan met Converse

17 september 2019 17:00
Tyler, the Creator gaat nieuwe samenwerking aan met Converse

Tyler, the Creator’s GOLF le FLEUR* is niet onbekend in het samenwerken met Converse. De twee hebben al vele sneakers uitgebracht en komen nu met een Chuck 70 High silhouet. De GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 High word bekleed met opvallende vlammen, die verwijzen naar het derde album van de rapper: Cherry Bomb.

Tyler, the Creator is een Amerikaanse rapper en producer geboren op 6 maar 1991 in Los Angeles. Tyler staat vooral bekend als de leider en medeoprichter van hip hop groep Odd Future. In de groep Odd Future zitten bijvoorbeeld de artiesten Frank Ocean, Earl Sweatshirt en Domo Genesis. Tyler, the Creator heeft ook zijn eigen merk genaamd GOLF le FLEUR*, die je kan herkennen aan de iconische bloem als logo die veel word gebruikt op de kleding.

GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 ‘Flame’ | 167279C

De upper van de Chuck 70 high is gemaakt van een fel blauw canvas met oranje en rode vlammen. Op de binnenkant van de sneaker zit het witte converse logo dat weer matched met de witte veters. Het bovenwerk van de sneaker zit op de iconische Converse midsole. De sneaker word mooi afgesloten met een rode met witte bloemetjes geprinte outsole.

De GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 ‘Flames’ komt uit op 12 oktober via Converse voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Golf Le Fleur X Converse Chuck 80 'Flame'

167279C · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
GOLF le FLEUR* x Converse
GOLF le FLEUR* x Converse
Images by GOLF WANG