Skip to content
Upcoming

Twee roze Nike Air Max 2 Light colorways staan klaar om gereleased te worden

2 februari 2020 14:15
Twee roze Nike Air Max 2 Light colorways staan klaar om gereleased te worden

Het afgelopen jaar is de Nike Air Max 2 Light enorm in populariteit gestegen. Het is dan ook een Nike model dat zeker niet meer weg te denken is uit de sneaker wereld. Nu kunnen we mededelen dat er niet een, maar twee colorways zijn bekend gemaakt. Scroll naar beneden om een goede indruk te krijgen van deze twee strakke colorways!

Nike Air Max 2 Light | Closer look

Zowel de eerste als de tweede colorway zal in een roze gloed verschijnen. Echter valt de een iets meer op dan de ander. De eerste colorway heeft een lichtroze basis laag. Over deze laag zijn verschillende witte lagen aangebracht. De Swoosh en de tong hebben echter nog een licht roze kleur gekregen. Door deze combinatie oogt hij heel subtiel en strak tegelijkertijd.

De tweede colorway oogt weer wat drukker. De basis laag van de upper heeft een donkerroze kleur gekregen. Net zoals bij de eerste colorway zijn de lagen die hier overheen zijn geplaatst wit van kleur. de overige details zoals de outsole, de binnenkant van de tong en de Swoosh hebben een donkerblauwe kleur gekregen.

Wanneer deze sneakers gaan releasen is helaas nog niet bekend, maar de kans is groot dat dit binnenkort gaat gebeuren. Naar verwachting gaan ze rond de €150,- kosten. Houd ten slotte onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases!


Nike Air Max 2 Light 'White/Pink'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max
Nike Air Max
Nike Air Max

Nike Air Max 2 Light 'Blue/Pink'

CK2602-101 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max
Nike Air Max
Nike Air Max
Nike Air Max
Images by: Nike