Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe Jordan 4 releases in 2019

21 september 2018 10:40
Twee nieuwe Jordan 4 releases in 2019

Dit jaar was de Jordan 3 dertig jaar geworden, de Air Max 98 twintig jaar en de Puma Suede vijftig jaar. Volgend jaar, 2019, bestaat de Air Jordan 4 dertig jaar. En dat wordt gevierd. Er komen namelijk verschillende colorways uit van de vierde Jordan sneaker. Eerder was al te lezen dat de Air Jordan 4 “Bred” terug kwam met het Nike Air logo op de hak.

Vandaag zijn er foto’s gelekt van nog twee mogelijke colorways. De red/gum en een zwart met witte colorway. De red/gum colorway zal een gehele rode upper hebben met een rode midsole. De outsole zal van gum zijn. Daarnaast zitten er zwarte details op de tong van de sneaker en bij de gaatjes van de veters. Om eerlijk te zijn heeft deze colorway wel wat weg van de Jordan 3 colaboration met DJ Khaled.

De andere colorway waarvan foto’s zijn verschenen is een stuk opvallender dan de red/gum. Deze Jordan 4 heeft een zwart met witte upper met een opvallende print. Het lijkt erop dat er in vuur staande basketballen op de sneaker staan. De midsole is rood met zwart en wit en de outsole is zwart. Er zitten zwart met rode details op de sneaker. Bijvoorbeeld bij het Jumpman logo op de tong en de details waar de veters doorheen moeten.

Beide sneakers zullen ergens in 2019 releasen maar exacte release informatie is nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 4
Images by ln5factory