Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe Fear of God x Nike collaborations

10 november 2018 14:15
Twee nieuwe Fear of God x Nike collaborations

Vorige maand liet Jerry Lorenzo al een nieuwe colorway zien van de collaboration tussen Fear of God en Nike. Dit deed hij tijdens een Basketbal wedstrijd van de Portland Trailblazers. Nu is er een gele colorway verschenen van de Fear of God basketbal schoen.

De gele colorway heeft kleuren om door een Los Angeles Lakers speler gedragen te worden. Dit zal niet de eerste keer worden dat een basketbal speler een Fear of God x Nike sneaker draagt tijdens een wedstrijd. P.J. Tuckers van de Houston Rockets speelde al eerder in de sneakers van Jerry Lorenzo. De kans is dus groot dat de gele colorway binnen kort gedragen zal worden door een Laker. Jerry Lorenzo reageerde ook op een foto van de sneaker met; “player exclusive” #lakeshow.

Het gele bovenwerk past perfect bij het tenue van de Los Angeles Lakers. Ook het witte van de midsole is weer terug te vinden in het tenue van de Lakers. Daarnaast heeft de sneaker een blauw vakje op de midsole. Hier zit waarschijnlijk de Air bubble van Nike in voor comfort.

Ook is er een release date bekend gemaakt voor een andere Fear of God x Nike sneaker. De Air Skylon II zal volgens @py_rates op 27 december releasen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Fear of God x Nike

Fear of God x Nike
Image by Complex

Nike x Fear of God Air Skylon II

Releasedatum: 27 december
Prijs: €140,-
Colorway: White/Black-Light Bone Sail

Fear of God x Nike
Image by py_rates