Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Max 1

27 april 2018 14:02
Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Max 1

Soms duiken er opeens foto’s van releases uit het niks op. Dat is dit keer ook gebeurt. Nike heeft de foto’s van twee nieuwe colorways van de Air Max 1 online gezet.

Het zijn de officiële product foto’s van Nike die nu online staan van 2 verrassende colorways. Het zijn twee tegenovergestelde colorways, de ene sneaker is erg licht terwijl de andere donker gekleurd is.

De donkere Air Max 1 heeft een zo goed als volledig zwarte colorway, maar heeft nog paarse en roze accenten in de branding. Zo zijn de Swoosh en de tonglabel paars. De hielbranding en de branding op het tonglabel zijn roze. De frisse lichte sneaker heeft zandachtige kleur met grijs op de overlay en hiel. Ook hier zitten weer felle contrasterende kleuren op. De Swoosh en tong label hebben hier een oranje kleur. De branding op de tonglabel en hier zijn blauw.

Beide sneakers zijn van verschillende materialen gemaakt. Zo zijn de mudguard, overlay en het hielstuk gemaakt van leer. Terwijl de toebox van een soort nylon gemaakt. De felle Swoosh en label op de tong zijn van een glimmend materiaal gemaakt.

Er is verder nog geen informatie bekend over een releasedatum. Maar de sneaker worden voorlopig in mei verwacht. Wij houden jullie via Sneakerjagers en de releasekalender op de hoogte over deze release!

Check in de tussen tijd ook ons Air Max 1 assortiment hier.


Nike Air Max 1 ‘Sail/Orange’

Releasedatum: Verwacht mei 2018
Prijs: €140,- (Verwacht)
Stylecode: AR1249-001
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 ‘Black/Purple

Releasedatum: Verwacht mei 2018
Prijs: €140,- (Verwacht)
Stylecode: AR1249-002
Storelist: Klik hier >>