Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Force 1 LXX

7 oktober 2020 09:35
Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Force 1 LXX

De Nike Air Force 1 zal zijn OG basketbal look nooit in de steek laten. Al heel wat jaren en trends heeft deze sneaker overleefd. Ook de Nike Air Force 1 LXX keert terug met twee nieuwe colorways. Het is de LXX uitvoering zoals we hem kennen maar met nieuwe kleuren en details.

De Air Force 1 LXX heeft een andere Swoosh dat we gewend zijn van de ‘normale’ Air Force 1. Het is de remix van het iconische paartje, zoals Nike het zelf omschrijft. Het LXX model heeft een door twee geknipte Swoosh, en is niet bang om opvallende kleuren af te wisselen.

Nike Air Force 1 LXX White/Pink Rise/Bleached Aqua | DC1164-101

We zien een wit, leren bovenwerk, wat niet anders is dan we gewend zijn. Een op krokodillen huid geïnspireerde look loopt over de Swoosh en backtab. De kleuren roze en blauw wisselen elkaar af op de Swoosh. De sticksels op de sneaker vallen extra op. Ook wordt er gebruik gemaakt van een zig-zag patroon via de sticksels. Waar bij de rechter sneaker een roze backtab te zien is met aan de buitenkant de roze Swoosh, is dit bij de linker schoen verwisseld met de licht blauwe kleur. Bekijk de foto’s van deze interessante sneaker hier onder!

Nike Air Force 1 LXX White/University Red/Game Royal | DC1164-100

Een bekende en populaire colorway! De rode en blauwe kleuren op de Swoosh en backtab wisselen elkaar af, net zoals op de andere colorway. Ook bij deze sneaker wordt er gebuik gemaakt van de opvallende, witte sticksels. De ‘University Red’ en ‘Game Royal’ kleuren zijn te zien in een zwachte stof. Ook hier zien we een krokodillen print overheen. De stoere kleuren op het klassieke witte model springen eruit. Ook opvallend aan de sneaker, is dat het laber dit keer niet aan de binnenkant zit, maar er op de lip is gestickt. De foto’s van dit toffe paartje, zijn ook hier onder te bekijken.

De twee colorways worden binnenkort gereleased. Op zaterdag 17 oktober zijn de Air Force 1’s te krijgen voor €109,99 bij Nike. De sneakers komen uit in vrouwen maten. Ook deze releases zijn te vinden in onze sneaker release kalender. Meer sneaker nieuwtjes en releases zijn te vinden op onze website en Instagram.

Nike Air Force 1 LXX 'Pink Rise'

DC1164-101 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 LXX Women's Shoe
Nike Air Force 1 LXX Women's Shoe
Nike Air Force 1 LXX Women's Shoe

Nike Air Force 1 LXX 'Snakeskin'

DC1164-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 LXX Women's Shoe
Nike Air Force 1 LXX Women's Shoe
Images by Nike