Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Force 1 ’07 Low Craft

19 augustus 2020 17:52
Twee nieuwe colorways voor de Nike Air Force 1 ’07 Low Craft

Nike weet nog altijd met nieuwe en interessante colorways te komen voor haar klassieke Air Force 1 of varianten van dit silhouet. Dit keer is het de beurt aan de Nike Air Force 1 ’07 Low Craft. dit model krijgt er twee nieuwe colorways bij, namelijk White/Obsidian en Ridgerock/Black.

De legende van de klassieke Air Force 1 leeft voort in de Low Craft variant. De Nike Air Force 1 Low Craft is een moderne uitvoering met verrassende details. Zo wordt er gespeeld met nieuwe graphics op het tanglabel, maar ook met verschillende materialen op de sneakers. Ondanks diverse moderne twists, blijft deze vernieuwde vorm toch dichtbij de OG Roots en de klassieke stijl.

Nike Air Force 1 Low Craft ‘White/Obsidian’ | CT2317-100

Er komen dus twee nieuwe colorways op de Air force 1 Low Craft. Als eerste kijken we naar de White/Obsidian colorway. Deze sneaker heeft een witte basis van leer. Daarbovenop zijn elementen te vinden van licht getextureerd materiaal in de donkere Obsidian kleur. Dit zien we terugkomen op de Swoosh, de hiel en op het label op de tong. Om de sneaker zo rustig mogelijk te houden is ervoor gekozen om de zool volledig wit te laten.

Nike Air Force 1 Craft Low 'White/Obsidian'

CT2317-100 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Craft ‘Ridgerock/Black’ | CT2317-200

De Tweede colorway, Ridgerock/Black, is en stuk donkerder dan de eerste. Het bovenwerk is voorzien van ridgerock gekleurd leer. Net zoals bij de White/Obsidian colorway, zijn ook hier de Swoosh, de hiel en het tonglabel voorzien van een andere kleur. in Dit geval zijn deze elementen zwart gemaakt. Om de sneaker niet al te donker te laten ogen is de keuze gemaakt om de zool wit te houden en is er ook een wit gekleurde lacelock toegevoegd. Op deze wijze wordt er een duidelijk contrast gecreëerd.

Nike Air Force 1 Craft Low 'Ridgerock/Black'

CT2317-200 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Wanneer de twee nieuwe colorways op de Nike Air Force 1 ’07 Low Craft uit zullen komen is helaas nog niet bekend. Blijf dus voor verdere informatie onze releasekalender in de gaten houden.