Upcoming

Twee nieuwe colorways van de Carhartt WIP x Converse

26 januari 2021 16:54
Twee nieuwe colorways van de Carhartt WIP x Converse

Opnieuw dropt Converse een Chuck ’70 sneaker in samenwerking met Carhartt. Ben jij net zo enthousiast als wij? Lees hier alles over de Carhartt WIP x Converse Chuck ’70 High.

Beide merken hebben een enorm bekendheid en staan bekend om hun klassieke look vertaalt naar eigentijdse trends. Niet alleen de look, maar ook bijvoorbeeld pasvorm is ontzettend belangrijk. Het verhaal en de stijl van de drager is dan ook iets waar de twee merken veel mee bezig zijn. Op de vorige drop was dit ook duidelijk terug te vinden. De Converse Chuck 70 was bedekt met een denim-look en canvas materiaal in twee verschillende kleuren.

De vorige release was erg geliefd en binnen no-time uitverkocht. We hoopten dan ook de samenwerking vaker terug te zien! Onze gebeden zijn gehoord. We kunnen binnenkort 2 twee nieuwe colorways verwachten. We zien veel overeenkomsten, maar zien ook weer nieuwe details.

Carhartt WIP x Converse Chuck 70 – 2020 release

Carhartt x Converse Chuck 70 ‘Hamilton Brown’

De eerste colorway heeft een bruin bovenwerk gemaakt van canvas, zoals we het gewend zijn van de Converse Chuck Taylor. Witte veters matchen met de witte stiksels, die ons erg opvallen op de bruine kleur. Ook de zool heeft een wit/creme kleur gekregen en beschikt over rubberen strepen, in dezelfde kleur als het bovenwerk. De sneaker is dit keer dus rustig gehouden, maar beide merken zijn duidelijk terug te vinden! Op de tong en hiel staan dan ook beide merken vermeldt.

Carhartt X Converse Chuck 70 High 'Hamilton Brown'

169220C · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

Op de tweede colorway gebeurd wat meer. Dit bovenwerk is ook gemaakt van canvas en heeft een camouflage print, in groen/bruin/zwart. Het zwart komt weer terug in de wit rubberen zool van de Converse. Ook hier zijn beide merken te vinden in de branding op de tong en het All Star logo aan de binnenkant van de sneaker. Het Converse All Star logo is niet wit met zwart, zoals we dat vaak zien, maar in de kleuren van de samenwerking.

Carhartt X Converse Chuck 70 High ' Covert Green'

169221C · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Release

De Carhartt x Converse Chuck 70 ‘Hamilton Brown’ droppen beide op zondag 31 januari om 10:00 uur, via Converse voor €120. Beide paartjes zijn hieronder te bewonderen op de foto’s. Alle releases zijn te vinden in de sneaker releasekalender van Sneakerjagers!

Carhartt x Converse Chuck 70 'Hamilton Brown'
Carhartt x Converse Chuck 70 'Hamilton Brown'
Carhartt x Converse Chuck 70 'Hamilton Brown'
Carhartt x Converse Chuck 70 'Hamilton Brown'

The Turnover