Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways van de adidas Falcon zijn geleaked!

27 juli 2018 11:49
Twee nieuwe colorways van de adidas Falcon zijn geleaked!

2018 staat volledig in het teken van de bulky/chunky sneakers. Merken als Nike, adidas, Reebok en Puma spelen hier allen goed op in. Toch zien we dat adidas het op een andere tour gooit, namelijk volledig nieuwe modellen, zoals de adidas Originals Falcon. Het Falcon model is nu geleaked in twee nieuwe colorways!

De adidas Originals Falcon is 2 maanden geleden, in mei 2018, voor het eerst uitgekomen. De sneaker was direct geliefd onder de liefhebbers van chunky sneakers. Daarop volgend worden er nu twee nieuwe colorways aan het rijtje toegevoegd.

De sneakers 

Net zoals de vorige release bestaan beide sneakers uit premium materialen in een cleane colorway. We zoomen eerst even in op de ‘Light Grey’ colorway. Deze colorway bestaat uit een lichtgrijzen bovenwerk gemaakt van suède en mesh. Hier en daar zien we op de upper roze details, zoals op het sidepannel waar ook nog eens adidas branding opstaat. Naast de roze details zien we ook donkergrijze details. Voor deze kleur is ook een ander materiaal gebruikt, namelijk leer. Verder zien we ook nog een klein zwart stukje, waar het ernaar uit ziet dat hiervoor lakleer is gebruikt. De midsole is wit met op de heel pistachegroen en bij de neus felroze, zichtbaar vanaf de outsole.

De tweede colorway is vergelijkbaar met de eerste. Het verschil is alleen dat de kleuren andersom zijn gebruikt. Zo is het bovenwerk dit keer in een zwarte uitvoering maar wel met dezelfde materialen. We zien bij de outsole wel één kleurverschil, namelijk blauw. In plaats van een roze detail bij de heel is dit veranderd in donkerblauw. De outsole is voorzien van de herkenbare pistachegroenen kleur.


adidas Originals Falcon ‘Light Grey’

Releasedatum: 09-08-2018 om 00:00 uur
Prijs: €100,-
Colorway: Grey One/Grey Two/Grey Five
Stylecode: F35269
Bekijk hier de Storelist >>adidas Originals Falcon ‘Core Black’

Releasedatum: 09-08-2018 om 00:00 uur
Prijs: €100,-
Colorway: Core Black/Carbon/Grey Two
Stylecode: F35270
Bekijk hier de Storelist >>