Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways verschijnen deze week op het Air Force 1 LXX silhouet

21 januari 2021 09:30
Twee nieuwe colorways verschijnen deze week op het Air Force 1 LXX silhouet

Wie houdt er niet van een heerlijke nieuwe Nike Air Force 1?! Nike verwent ons deze week met maar liefst twee verrukkelijke colorways op het Air Force 1 LXX silhouet. De sneaker beschikt uiteraard weer over de te gekke LXX Swooshes en details. De sneaker verschijnt in cleane, bruine tinten!

De Air Force 1 werd in leven groepen in 1982 en is begonnen op het basketbal veld. Al snel groeide de sneaker uit tot straat icoon. De sneakers zijn al heel wat jaren door gekomen, zonder zijn sportieve look op te geven. Toch zien we de laatste jaren veel nieuwe details en designs op het model. Ondanks de moderne aanpassingen, zal de Air Force 1 zijn ware DNA nooit opgeven.

NIKE AIR FORCE 1 LXX ‘SEA GLASS’ | DH3869-001

De eerste colorway is precies wat we hoopte. Het lederen bovenwerk is volledig in een crème kleur. Ook de zool en veters doen mee in deze kleur. Het kleurenpallet wordt wat spannender gemaakt door de LXX Swoosh. Zoals we dit al vaker hebben gezien, is de Swoosh in tweeën gesplitst. Op de Swoosh zien we een krokodillen patroon in het suède gedrukt. Dit suède heeft een bruine tint gekregen. Het patroon, materiaal en kleurtje zien we ook terug op de heeltab. Zoals we vaker zien op de Air Force 1 LXX, zit de size label dit keer op de buitenkant van de tong.

Air Force 1 LXX
Air Force 1 LXX

NIKE AIR FORCE 1 LXX ‘MALT’ | DH3869-200

Ook bij deze tweede colorway zien we bruine tinten. Opnieuw is het bovenwerk gemaakt van leer, in een donkerbruine kleur. Net zoals bij de andere colorway, doen ook de veters en zool hierin mee. Op de getwiste Swoosh, zien we suède materiaal verschijnen in een wat lichtere tint. De heeltab beschikt ook over dezelfde stof. Ook zien we dat er ‘Nike’ branding staat gedrukt in de suède heeltab.

Air Force 1 LXX
Air Force 1 LXX

Beide colorways zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 23 januari via Nike en verschillende geselecteerde Nike retailers. Je shopt de AF1 vanaf 09:00 ’s ochtends voor €110,-. Bekijk alle details van deze te gekke paartjes nog een keer goed onder aan het blog! Houd de sneaker releasekalender en onze blogs in de gaten, zo mis je nooit een release! Download de Sneakerjagers app voor extra reminders of restocks!


Nike Air Force 1 LXX 'Sea Glass'

DH3869-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 LXX 'Malt'

DH3869-200 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders