Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe Air Max 1 Premium’s in zwart en grijs

20 juli 2018 21:46
Twee nieuwe Air Max 1 Premium’s in zwart en grijs

Met de langverwachte Parra-samenwerking release op zaterdag 21 juli, is de Nike Air Max 1 één van de populairste silhouetten van het moment. Gelukkig zorgt het Swoosh merk ervoor dat er genoeg keus is, want er zijn weer twee nieuwe colorways van de Air Max 1 Premium onthuld.

Er komt zowel een grijze als een zwarte versie. Beide zijn het hele luxe uitvoeringen waarbij gebruik wordt gemaakt van premium getrommeld leer. Het deel op de voorvoet en de Swooshes zijn bij beide schoenen grijs gemêleerd. De middenzool is bij allebei de schoenen wit en de buitenzolen en de air units matchen, bij beide, de kleuren van de uppers.

De Nike Air Max

De (niet zichtbare) Air-Sole unit is in 1978 ontworpen door Nike. In 1987 werdt de Nike Air Max 1 reuze populair door zijn zichtbare Air-Sole unit in de hak. De demping van de Air-Sole unit kon je niet alleen voelen maar ook zien. Sindsdien is de Air Max dankzij opvallende kleurencombinaties en betrouwbare demping uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars.

We verwachten dat deze sneakers binnenkort verkrijgbaar zullen zijn bij de webshop van Nike, maar een officiële releasedatum is er nog niet. Houd dus goed de releasekalender in de gaten voor de releasedatum!


Nike Air Max 1 Premium

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €140,-
Stylecode: AT0072-002


Nike Air Max 1 Premium

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €140,-
Stylecode: AT0072-001