Skip to content
Upcoming

Tutorial: Maak je eigen Air Force 1 ‘Safari’ met Nike By You

26 oktober 2020 11:48
Tutorial: Maak je eigen Air Force 1 ‘Safari’ met Nike By You

Door de nieuwe Nike By You opties die vandaag online zullen komen op de Air Force 1 is het mogelijk om een Air Force 1 ‘Safari’ of ‘Elephant’ te creëren. Om jullie een klein beetje op weg te helpen leggen we in dit blog stap voor stap uit hoe jij de Air Force 1 ‘Safari’ kan samenstellen aan de hand van de Nike By You configurator.Uiteraard kan je er je eigen twist aangeven door net even een andere samenstellen te maken waardoor je jouw eigen unieke Air Force 1 ‘Safari’ creëert.

Maar voordat we beginnen moeten we eerst naar de juiste Nike By You pagina. Dit kan je doen door op de onderstaande knop de drukken.

Nike Air Force 1 ‘Safari’ By You

Deze versie van de Air Force 1 is natuurlijk geïnspireerd op de Air Max 1 ‘Safari’ van Atmos. Kenmerkend aan deze uitvoering is het ‘Safari’ print op het bovenwerk en de bruine kleuren. Bij elke optie zal met de rode pijl worden aangeven welke optie je moet kiezen om de ‘Safari’ colorway te maken.

Neus

We beginnen bij de neus. Kies daarvoor de Pure Platinum / Dark Grey / Safariprint optie.

Air Force 1 'Safari'

Bovenleer

Kies voor het bovenleer van de toebox voor de Gold Suede Leer.

Kraag / Voering tong / Band

Voor de kraag en voering kan je kiezen voor de kleur zwart/ Dit betekend dat het randje bij de tong en de binnenkant van de sneaker zwart gekleurd zullen zijn. Ditzelfde geld voor het randje bij de opening van de sneaker.

Tong

De tong van ‘Safari’ colorway is licht bruin gekleurd. Kies daarom voor de Burnt Sienna / Gold Suede / Safariprint optie.

Air Force 1 'Safari'

Label tong

Voor het label op de tong kan je kiezen voor de Medium Olive / Zwart optie. Dit past natuurlijk perfect bij de rest van de details.

Air Force 1 'Safari'

Veterpand / Veteroogje

Net als bij de toebox kies je hier voor de Gold Suede Leer optie.

Zijkant

Voor de zijkant van de sneaker kan je kiezen voor Burnt Sienna Leer. Dit is een iets donkerdere kleur bruin en zorgt voor meer diepte op de sneaker.

Zoolrand

Bij de zoolrand komt de ‘Safari’ print eindelijk weer terug. Kies dan ook voor de Pure Platinum / Dark Grey / Safariprint optie.

Air Force 1 'Safari'

Swoosh

Kies voor de Swoosh, net als bij bijvoorbeeld de toebox, voor de Gold Suede Leer optie.

Lipje aan de achterkant/hielkap

Bij het lipje van de sneaker kiezen we voor een iets donkereder kleur bruin, namelijk de Burnt Sienna Leer optie.

Logo lipje achterop / Tekst

Bij het Nike Air logo op de hak kan je natuurlijk kiezen voor de Medium Olive optie. Wat je ook kan doen is je eigen initialen toevoegen of een andere tekst.

Veter

De sneaker begint al behoorlijk vorm te krijgen. Voor de veters hebben wij gekozen voor de zwarte optie.

Air Force 1 'Safari'

Veterlabels

Bij de veterlabels hebben we net als bij de branding op de tong gekozen voor Medium Olive.

Air Force 1 'Safari'

Middenzool

Voor de midsole gaan we natuurlijk voor een klassieke witte midsole. Kies daarom de optie wit.

Air Force 1 'Safari'

Buitenzool

Wata past er nou beter op een Air Force 1 dan een Gum outsole. We hebben daarom voor de buitenzool gekozen voor de Gum Medium Brown optie.

Ready to cop!

Eenmaal alle opties te hebben gekozen is daar het eindresultaat: De Air Force 1 ‘Safari’. Nu is het zaak om klokslag 18:00 uur klaar te zitten achter je PC, laptop, tablet of mobiel, want dan komen deze opties beschikbaar en kan jij, omdat je dit design al hebt aangemaakt, heel bestellen door enkel alleen je maat nog te kiezen en je bestelling af te ronden. Succes en we zien graag jullie creaties op Instagram! Gebruik hiervoor @sneakerjagers om kans te maken om uitgelicht te worden op onze Instagram-story