Skip to content
Upcoming

Tutorial: Maak je eigen Air Force 1 ‘Elephant’ met Nike By You

26 oktober 2020 15:52
Tutorial: Maak je eigen Air Force 1 ‘Elephant’ met Nike By You

Door de nieuwe Nike By You opties die vandaag online zullen komen op de Air Force 1 is het mogelijk om een Air Force 1 ‘Safari’ of ‘Elephant’ te creëren. Om jullie een klein beetje op weg te helpen leggen we in dit blog stap voor stap uit hoe jij de Air Force 1 ‘Elephant’ kan samenstellen via Nike By You. Naast deze stappen kan je uiteraard ook je eigen creativiteit loslaten op het klassieke model van Nike.

Maar voordat we beginnen moeten we eerst naar de juiste Nike By You pagina. Dit kan je doen door op de onderstaande knop de drukken.

Air Force 1 ‘Elephant’

De Nike Air Max 1 ‘Elephant’ in samenwerking met Atmos was en is nog steeds ongekend populair. Hij wordt door somige zelfs gezien als een van de beste Air Max 1 colorways. Maar we hebben goed nieuws! Door de nieuwe opties van Nike By You kan je nu deze colorway toepassen op de legendarische Air Force 1. In deze blog ga ik helemaal uitleggen hoe je dat kan doen! Volg de stappen en ik zal met de rode pijlen op de afbeelding aangeven welke optie je kan kiezen.

Neus

We zullen het lijstje van Nike By You afgaan en beginnen daarom bij de Neus. Kies hier de Pure Platinum / Dark Grey / Safariprint optie. Dit is natuurlijk de bekende print is thuishoord op dit design.

Air Force 1 'Elephant'

Bovenleer

Bij de toebox kiezen we natuurlijk voor een witte kleur. Perfect voor het contrast met de print rondom de toebox.

Air Force 1 'Elephant'

Kraag / Voering tong / Band

Voor de kraag en voering kan je kiezen voor de kleur zwart. Dit betekend dat het randje bij de tong en de binnenkant van de sneaker zwart gekleurd zullen zijn. Ditzelfde geld voor het randje bij de opening van de sneaker.

Air Force 1 'Elephant'

Tong

Voor de tong kiezen we, net als bij de binnenkant van de sneaker, voor een zwarte kleur.

Air Force 1 'Elephant'

Label tong

Op de ‘Elephant uitvoering hoort natuurlijk de Aurora Green kleur terug te komen. Een van de plekken waar we deze terug zien is het label op de tong.

Veterpand / Veteroogje

Hier kiezen we voor de zwarte optie.

Zijkant

Net als bij de laces, willen we op de zijkant van de sneaker een zwarte kleur.

Air Force 1 'Elephant'

Zoolrand

Bij de zoolrand komt de ‘Safari’ print ook weer terug. Kies dan ook voor de Pure Platinum / Dark Grey / Safariprint optie.

Air Force 1 'Elephant'

Swoosh

De Swoosh is natuurlijk onwijs belangrijk op de Air Force 1. Net als bij het logo op de tong kiezen we hier voor de Aurora Green kleur.

Air Force 1 'Elephant'

Lipje aan de achterkant/hielkap

Bij de overlays op het lipje hij de hak kiezen we voor zwart.

Logo lipje achterop / Tekst

De Nike Air branding op de hak van de sneaker is natuurlijk gekleurd in de Aurora Green kleur.

Veter

De veters zijn natuurlijk klassiek zwart gekleurd.

Veterlabels

Bij de veterlabels hebben we net als bij de branding op de tong en Swoosh gekozen voor Aurora Green.

Middenzool

Voor de midsole gaan we natuurlijk voor een klassieke witte midsole. Kies daarom de optie wit.

Buitenzool

En tenslotten de outsole. Hier hebben we gekozen voor een zwarte outsole. Deze past perfect bij de andere zwarte elementen op de sneaker.

Ready to cop!

Eenmaal alle opties te hebben gekozen is daar het eindresultaat: De Air Force 1 ‘Elephant’. Nu is het zaak om klokslag 18:00 uur klaar te zitten achter je PC, laptop, tablet of mobiel, want dan komen deze opties beschikbaar en kan jij, omdat je dit design al hebt aangemaakt, heel snel bestellen door enkel alleen je maat nog te kiezen en je bestelling af te ronden. Succes en we zien graag jullie creaties op Instagram! Gebruik hiervoor @sneakerjagers om kans te maken om uitgelicht te worden op onze Instagram-story.