Skip to content
Upcoming

‘Turbo Green’, dé volgende Air Jordan 1 colorway

13 februari 2019 14:35
‘Turbo Green’, dé volgende Air Jordan 1 colorway

Op het moment is de Air Jordan 1 ontzettend lekker bezig. Tijdens de Grammys werden de Air Jordan 1 x Travis Scot gereleased. Het werd een instant hit en de Jordan 1 stond weer volledig in the picture. Voor de volgende AJ1 release gaat Nike iets meer de lifstyle kant op. Met een boterzacht suède en lederen bovenwerk in een ‘Turbo Green’ colorway.

Sinds hij de universiteit van North Carolina het nationale kampioenschap bezorgde, is Michael Jordan niet meer weg te denken uit het basketbal. In 1985 kwam hij in de originele Air Jordan 1 het veld op, en vanaf dat moment brak hij niet alleen de regels maar ook het zelfvertrouwen van zijn tegenstanders waardoor hij een wereldwijd fenomeen werd.

De Air Jordan 1 ‘Turbo Green’ (ook wel Flight Nostalgia) is geïnspireerd op de jaren 90 en op Charlotte Hornets. De sneaker is een eerbetoon aan de stad waar de eerste NBA All Star-wedstrijd werd gespeeld. De Air Jordan 1 heeft een vintage look en een bovenwerk van suède en leer. Hij is afgewerkt met de volgende gegraveerde tekst: ‘SP 19 AIR JORDAN 1 HIGH OG’

Suède op Jordans komt niet zo heel vaak voor. Daarom genoeg reden om deze toffe sneaker zeker toe te voegen aan jouw sneakercollectie! Dit is er eentje waar je niet op moet misgrijpen! Wees gewaarschuwd, want deze toppertjes komen namelijk aankomende vrijdag, 15 februari 2019, alweer uit!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 'Tubro Green'

555088-311 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders
Turbo Green
Turbo Green
Turbo Green
'Turbo Green'
Pictures by: Titolo Shop