Skip to content
Upcoming

Nieuwe foto’s van de Trophy Room x Air Jordan 1 High ‘Chicago’ duiken op

5 januari 2021 20:07
Nieuwe foto’s van de Trophy Room x Air Jordan 1 High ‘Chicago’ duiken op

Al sinds mei 2019 gaan er geruchten rond van deze samenwerking, de Trophy Room x Air Jordan 1 High. Nu zijn er eindelijk gedetailleerde afbeeldingen naar buiten gekomen die een goed beeld schetsen van de sneaker. Het is duidelijk dat de sneaker is verwerkt in een ‘Chicago’ colorway. In eerste instantie gingen er geruchten rond dat de samenwerking in november 2020 zou droppen, maar dit was uiteindelijk niet het geval. De sneaker zag zelfs helemaal geen release in 2020.

Trophy Room is een boetiek die is geïnspireerd op trofeeënkamer van Jordan. Ze proberen de warmte en inspiratie na te bootsen die de kamer uitstraalde. Trophy Room toont een uniek perspectief van oude video’s en foto’s van de Jordan familie in de winkel. Daarnaast is Trophy Room ook een eerbetoon aan Michael Jordan zijn NBA carrière. Door hun hechte relatie met Jordan Brand, Nike en Upper Deck Authenticated bied Trophy Room schoenen en kleding aan die als trofeeën dienen voor trouwe en toegewijde fans.

Trophy Room x Air Jordan 1 High OG SP ‘Chicago’

Nu heeft Trophy Room de kans gekregen om in samenwerking met Jordan de iconische Air Jordan 1 High een make-over te geven. De sneaker beschikt over het klassieke ‘Chicago’ kleurpallet. Echter zijn er hier en daar wel wat kleine aanpassingen gedaan. Zo hebben de rode overlays bijvoorbeeld een glitterafwerking gekregen. Ook zijn de klassieke rode stiksels vervangen door contrasterend wit. Achterop de sneaker is de handtekening te vinden van niemand minder dan Michael Jordan zelf. Het lijkt erop dat er in totaal maar 12.000 paartjes zullen komen, dit wordt namelijk op de tong aangegeven. Onder het bovenwerk loopt een vergeelde midsole die de sneaker een vintage look geeft. Daaronder loopt weer een grijze outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Een releasedatum is nog niet officieel bekend gemaakt, maar volgens geruchten dropt de sneaker op 10 februari 2020 via Nike SNKRS. Houd dagelijks een oogje gericht op Sneakerjagers voor alle updates wat betreft deze Trophy Room x Air Jordan 1 High ‘Chicago’. Scroll naar beneden voor de gedetailleerde foto’s.


Trophy Room x Air Jordan 1 High OG SP

DA2728-100 · Prijs vanaf €844,-

Naar alle aanbieders
Trophy Room x Air Jordan 1 High 'Chicago'
Trophy Room x Air Jordan 1 High 'Chicago'
Trophy Room x Air Jordan 1 High 'Chicago'